- Vesti -

Trampova ćerka u Srbiju došla zbog lečenja?

Ćerka predsednika SAD Tifani Tramp imala je zakazan pregled kod doktora integrativne medicine Momira Dunjića, sa kojim je razgovarala o svom zdravstvenom stanju i dobila savete kako da ga poboljša, piše Blic.

Izvor: Tanjug
Podeli
GettyImages
GettyImages

Pročitajte još:

Trampova ćerka "ispipava" teren, provodila se u Skadarliji VIDEO

Obilazi Beograd, ne staje: Trampova ćerka uči srpski FOTO

Otkada je Tifani privatnim letom u petak uveče stigla na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, svi su se pitali koji je razlog njene posete Srbiji.

Kako prenosi Blic, Trampova kćerka je u Beograd došla, između ostalog, kako bi se videla sa doktorima koji se bave integrativnom medicinom.

Ovaj vid lečenja, koji je još u razvoju na našim prostorima, predstavlja spoj najboljeg iz naučne medicine i klinički dokazanih metoda komplementarnih i tradicionalnih grana medicine.

View this post on Instagram

Поздрав из Србије 👋🏻

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Tifani je urađen detaljan pregled i dati su joj saveti kako da poboljša način života kroz ishranu i fizičku aktivnost.

Kako se podaci o pacijentima strogo čuvaju, a ovde je još u pitanju ćerka predsednika SAD, niko ne zna da li Tifani ima određeni zdravstveni problem ili je išla preventivno, kaže izvor blizak ljudima koji su upućeni u kretanje mlade Trampove čerke.

"Ne znam ko vam je to rekao. Ne bih želeo da pričam o tome", kratko je poručio Momir Dunjić, koji nije demantovao da je Tifani Tramp bila njegov pacijent.

strana 1 od 120 idi na stranu