Isplivala prva fotografija Džonija Depa sa snimanja u Beogradu

Snimanje filma "Minamata" počelo je pre pet dana u Luci Beograd, a holivudski glumac Džoni Dep, kao što je i ranije najavljeno, igra glavnu ulogu, slavnog foto-reportera Vilijama Eugena Smita.

Život

Izvor: Blic, Nedeljnik

Petak, 01.02.2019.

20:37

Isplivala prva fotografija Džonija Depa sa snimanja u Beogradu
Foto: Gettyimages

Prema navodima Blica, autori i producenti su prezadovoljni snimljenim materijalom u kojem Dep sve čini da najverodostojnije dočara Eugena, koji je napravio najfascinantnije fotografije koje svedoče o zagađenju u Drugom svetskom ratu koje je oštetilo zdravlje stanovnika japanskog grada Minamata, po kojem film i nosi naziv.

Jedan poznati beogradski restoran je 24 sata na raspolaganju glumcu, kao i celoj ekipi, i u samom hangaru u kom se snima stoji njihova kućica, nalik najopremljenijim kioscima u nekoj od svetskih metropola sa stalno dostupnim sveže ceđenim sokovima, izobiljem voća i svega drugog što ekipa voli da jede i pije.

Dep ima svoju motornu kuću vezanu za sam hangar, u kojoj su mu zagarantovani potpuna privatnost i udobnost.

Evo i prve fotografije koja je isplivala sa snimanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: