- Vesti -

"Otkako sam star i ružan, uloge su mi sve raznovrsnije"

Glumac Hju Grant kaže da se više neće pojavljivati u romantičnim komedijama, pošto sada kada je "ostareo i poružneo" dobija ponude za raznovrsne uloge.

Izvor: The Guardian
Podeli
GettyImages
GettyImages

Pedesetsedmogodišnji Grant, koji će u Bi-Bi-Sijevoj drami "A Very English Scandal" igrati preminulog vođu Liberalne partije Džona Torpa, kaže da u današnje vreme ima mnogo manje osude kada je rad na televiziji u pitanju, u odnosu na početak njegove karijere.

"To je bio snobovski odnos. 'Ja sam sada filmska zvezda, ne radim na televiziji'. Ali to veoma brzo nestaje. Video sam da i De Niro sada radi za televiziju", rekao je Grant za Gardijan.

"Uvek sam pokušavao da prihvatim najzanimljiviju stvar koja mi je predložena u datom trenutku. A od kako sam ostareo i poružneo, uloge koje igram su postale sve raznovrsnije."

Upitan da li planira da se pojavi u još nekoj romantičnoj komediji, glumac je rekao:

"Ta ptičica je odletela".

GettyImages
GettyImages

U novoj seriji, Grant glumi političara koji je optužen za ubistvo bivšeg ljubavnika, prenosi Nedeljnik.

On kaže da se upoznao sa načinom života političara i da su motivi koji su ih pokretali tokom šezdesetih i sedamdesetih ostali isti i danas:

"Bojim se da im je glavni motiv uvek promovisanje sebe i napredovanje u karijeri: 'Kako da se probijem?' To je bilo od velike važnosti i za Torpa. Bio je neverovatno ambiciozan."

Vesti

strana 1 od 171 idi na stranu