Namerno izazvala sudar da bi dokazala deci da bog postoji / VIDEO

Bakari Voren iz američke države Džordžija uhapšena je nakon što je namerno izazvala saobraćajnu nesreću da bi dokazala svojoj deci da je bog stvaran i da će ih zaštititi. Srećom, majka i dvoje maloletne dece, su nakon udesa prošli su bez povreda.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 29.03.2018.

21:50

Namerno izazvala sudar da bi dokazala deci da bog postoji / VIDEO
Thinkstock / Ilustracija

Vorenova je svojim terenskim vozilom u punoj brzini udarila u betonski stub, a pre same nezgode rekla je svojoj deci da će namerno udariti u stub da bi im dokazala da je bog stvaran i da će ih sačuvati u ako budu imali vere u njega.

Nesreću su zabeležile i sigurnosne kamere koje su snimile ženu kako vozi automobil, u okrugu Gvinet u Džordžiji, pre nego što je svesno skrenula u suprotne trake. Potom je skrenula sa kolovoza i na kraju udarila u betonski stub, koji je izazvao ogromnu materijalnu štetu na njihovom automobilu.

Dvoje dece, starosti pet i sedam godina, bili su na zadnjem delu vozila u u sedištima za decu. Deca su prošla su bez povreda.

Nakon što je policija izašla na mesto udesa, Vorenova je priznala šta se dogodilo. Njenu bizarnu odluku su potvrdila i njena deca, koja su opisala trenutke koji su prethodili sudaru.

Žena nije negirala da je namerno slupala automobil, a u svoju odbranu je rekla da je upozorila mališane da se vežu jer će namerno, u punoj brzini, usmeriti automobil prema betonskom stubu.
Bakari Voren je odmah uhapšena, i biće optužena za ugrožavanje bezbednosti dece. Kaucija za njeno oslobađanje iznosi 22.000 dolara, a do okončanja procesa njena deca će biti kod bake i deke.

"Moglo je biti i gore. Jedina sreća u ovom bizarnom slučaju je činjenica da nije bilo velike saobraćajne gužve, inače je u suprotnom mogla da udari u drugi automobil i dovede u opasnost i druge učesnike u saobraćaju", rekao je načelnik policije u tom delu Džordžije Erik Butanski.

Policajci koji su bili na mestu udesa ističu da je okrivljena žena pokazala veoma malo interesovanja za nesrećni slučaj, kao i da je tokom ispitivanja u policiji na telefonu proveravala svoj Fejsbuk profil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: