Život

Nedelja, 27.02.2022.

11:50

Putin ima dve, možda i tri ćerke o kojima nikad ne priča: Šta se zna o njima? VIDEO

Svetska javnost sa strahom i teskobom prati invaziju ruskog predsednika Vladimira Putina na Ukrajinu. Ovog trena on je jedna od osoba o kojima se najviše priča, a 69-godišnji Putin dugo skriva svoj privatni život od medija i javnosti. Javno je delio samo detalje koji grade sliku mačo muškarca kakav želi da bude. Tako je fotografisan kako jaše konje, diže tegove i pozira bez košulje.

Izvor: index.hr

Putin ima dve, možda i tri ćerke o kojima nikad ne priča: Šta se zna o njima? VIDEO
Foto: Profimedia

Svoju decu toliko štiti od javnosti da javnost ni ne zna koliko je ima. Poznato je da s bivšom ženom ima dve ćerke, ali mediji godinama spekulišu da mu je devojka 2015. godine rodila treću ćerku.

Evo šta se zna o Putinovoj deci:

Ruski predsednik ima dve ćerke iz prvog braka s bivšom stjuardesom Ljudmilom Škrebnevom, s kojom je bio oženjen tri decenije do razvoda 2013. godine. Njihove ćerke zovu se Maria i Katerina. Maria je rođena u Sankt Peterburgu, odnosno tadašnjem Lenjingradu 1985. godine, a Katerina je rođena godinu kasnije u Nemačkoj, gde se porodica preselila zbog Putinovog posla u KGB-u. Imena su dobile po bakama.

Porodica se preselila u Moskvu 1996., a devojke su pohađale školu na nemačkom jeziku. Nakon što je Putin postao predsednik, ispisane su iz škole te su nastavile sa školovanjem kod kuće.

"Nisu svi očevi tako brižni s decom poput njega. Razmazio ih je, ja sam bila ta koja je morala da ih disciplinuje", govorila je Ljudmila.

Maria je studirala biologiju i medicinu, dok je Katerina studirala azijske studije. Obe su fakultete pohađale pod lažnim imenima.

Maria danas ima 36 godina i živi u Moskvi sa suprugom Dancem Joritom Fasenom, a navodno imaju jedno dete. Putin je 2017. godine reditelju Oliveru Stounu otkrio da je deda i dodao: "Nažalost, retko se igram s unucima."

Katerina navodno živi luksuznim životom te gomila bogatstvo. Bavila se akrobatskim plesom, a danas radi na Moskovskom univerzitetu i vodi start-up vredan 1.7 milijardi dolara. Udala se za ruskog milijardera Kirilla Šamalova 2013. godine, no razveli su se pet godina kasnije. Tokom razvoda otkriveno je da se njihovo bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara.

Gotovo da i nema fotografija Putinovih ćerki na internetu, tek nekoliko Katerininih kad se bavila plesom.

Mediji su spekulisali da je Putin dobio treću ćerku s bivšom gimnastičarkom Alinom Kabaevom, no ni njihova navodna veza ni postojanje deteta nikad nisu službeno potvrđeni.

Svoje starije ćerke ruski je predsednik držao podalje od medija i politike, kako bi živele normalnim životima. Katerina se ipak pojavila nekoliko puta u javnosti, no niti jednom se nije dalo naslutiti da je Putinova ćerka.

Putin je jednu ćerku spomenuo 2020. kad se tek pojavila ruska vakcina za koronavirus. Tad je rekao da je vakcinisana jedna od njih, no nije želeo da otkrije koja.

"Učestvovala je u ovom eksperimentu. Oseća se dobro i ima visok nivo antitela", rekao je dodavši da je imala povišenu temperaturu nakon vakcinisanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: