Život

Utorak, 21.11.2023.

17:25

Važan dan za porodicu Đoković: Novak se oglasio iz svog doma, a razlog je poseban FOTO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas slavi Aranđelovdan, jednu od najzastupljenijih slava kod Srba, zbog čega se oglasio iz svog doma putem Instagrama.

Izvor: B92

Važan dan za porodicu Đoković: Novak se oglasio iz svog doma, a razlog je poseban FOTO
Foto: Profimedia/Waleed Zein / Anadolu Agency

Naime, Đoković je tim povodom na svom Instagramu napisao:

"Srećna slava svetog Mihajla Arhanđela, našeg anđela zaštitnika. Molimo se da sve ljude štiti, blagoslovi i kroz život vodi u spokoju, ljubavi i zdravlju. Na drugoj slici Bog se javi. Slava Bogu!", poručio je Novak uz fotografiju ikone i slavskog kolača, a na drugoj planine na kojoj kao da se ukazuje lik.
Inače, srpski teniser trenutno boravi u Malagi, gde će sa srpskom teniskom reprezentacijom pokušati po drugi put u istoriji Dejvis kupa da osvoji "salataru", čuveni pehar, a prvi protivnik će im biti Velika Britanija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: