Žena pevača naterala da joj se javno izvini zbog druge žene?

Iako se pevač Džastin Timberlejk javno izvinio supruzi, glumici Džesiki Bil, zbog toga što je nedavno "uhvaćen" u bliskom odnosu s glumicom Ališom Vejnrajt, u medijima se pojavila informacija da je on to uradio na njen zahtev.

Izvor: B92

Sreda, 11.12.2019.

15:45

Žena pevača naterala da joj se javno izvini zbog druge žene?
Foto: Getty/Frazer Harrison

Iako se mislilo da je Džastin uputio javno izvinjenje na Instagramu zbog toga što je osetio potrebu da se stvarno izvini i tako zaustavi spekulacije na ovu temu, izgleda da baš nije tako.

Dejli mejl prenosi da je pevač to uradio na zahtev supruge, koju je očigledno bilo sramota zbog ponašanja njenog supruga, pa je htela da on preuzme odgovornost za sve što sledi.

Glumica i pevač i dalje su zajedno, bez obzira na nedavni "ispad" Džastina Timberlejka, rekao je izvor za Dejli mejl.

Odnos poznatog para, tačnije njihov brak, doveden je u pitanje kada su paparaci fotografisali Džastina u veoma bliskom odnosu s mladom glumicom Ališom Vejnrajt.
View this post on Instagram

You watch #RaisingDion yet? Asking for a friend.

A post shared by Alisha Wainwright (@alishawainwright) on

Podsetimo, Džastin je u novembru snimljen kako se drži za ruku s Ališom dok su zajedno pili na balkonu jednog ugostiteljskog objekta u Nju Orleansu, gde snimaju film "Palmer" u kom igraju ljubavnike.

Nakon toga, Džastin je supruzi uputio javno izvinjenje objavom na Instagramu u kojem se izvino supruzi i sinu zbog svog nedoličnog ponašanja.

"Ništa se nije dogodilo između mene i moje partnerke. Previše sam popio te noći i žao mi je što sam se tako ponašao. Trebalo je da budem bolji", istakao je, između ostalog, pevač u svojoj emotivnoj objavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: