Lajza Mineli: Džudi Garland bi se smejala rimejku sa Ledi Gagom i Kuperom

Legendarna glumica Džudi Garland smejala bi se na rimejk filma “Zvezda je rođena" Bredlija Kupera i Ledi Gage, tvrdi njena ćerka Lajza Mineli, piše Veniti fer.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.06.2019.

20:49

Lajza Mineli: Džudi Garland bi se smejala rimejku sa Ledi Gagom i Kuperom
Foto: Keystone/Getty Images

Ona je u intervjuu za Entertainment Tonight rekla da bi se Garlandova “smejala”, a onda da ne bi bila previše gruba prema Gagi, dodala je: “A onda bi se upustila u to. Mogu da je čujem kako govori: ‘Okej, hajmo. Odlično do kraja.”

Originalni film “Zvezda je rođena” premijerno je prikazan 1937. godine, sa Džanet Gejnor i Fredrik Marč. Džudi Garland je igrala u prvom rimejku 1954. godine, a od tada, svaka generacija je, praktično, videla sopstvenu priču. Verzija koju je režirao Bredli Kuper postala je ogroman hit, i uopšte viralni fenomen i od tandema Kuper-Gaga stvorio je brend o kojem se priča, posebno posle izvedbe pesme “Shallow” na dodeli Oskara.

Minelijeva je najavila i film Džudi, o njenoj majci, koji će biti objavljen u septembru. Ona kaže da nikada nije upoznala Rene Zelveger, koja glumi njenu majku. “Ne znam kako su te priče počele, da li odobravam ili ne odobravam film o Džudi Garland koji će se pojaviti. Svi drugačiji izveštaji su 100 odsto fikcija”, rekla je ona.

Film se bavi poslednjom godinom života Garlandove, dok se pripremala za nekoliko rasprodatih predstava u Lodonu 1968. godine, dok se još borila sa nizom profesionalnih i ličnih problema, uključujući i dugogodišnju zavisnost od droga. Ovo je prvi veliki biografski film o životu Džudi Garland.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: