WOAH te zove! Sakupljaj poene i obraduj sebe!

Proleće se budi i stiglo nam je na velika vrata kao godišnje doba koje pokreće. Godišnje doba koje sa sobom nosi nove odluke i planove. Stiže nam vreme za potpuno nove avanture i istraživanja. Oseća se na sve strane nalet pozitivne energije, spremni smo da glasno kažemo „DA“ za nove avanture i istraživanja. Međutim, ne morate uvek pred sebe postavljati grandiozne planove i odluke?

Izvor: B92

Četvrtak, 10.05.2018.

10:00

WOAH te zove! Sakupljaj poene i obraduj sebe!

Dokažite da vas mogu oraspoložiti one male stvari koje vam jednostavno razvuku osmeh na licu, stvari koje vam nabace cool izgled. Hajde da prosto obradujete sebe nekim novim komadom garderobe, naočarima za sunce ili odlukom da leto dočekate u treningu. Oraspoložite možda i sebi drage osobe, novim patikama, satom, nekim novim gedžetom ili vaučerom za jogu, fitnes ili pilates. Videćete, lako je, jer što više zatvarača to je fora jača. Ugrabite priliku i uz kupovinu promo pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero od 0.5l ili 0.33l, obradujte sebe ili sebi drage osobe. Promo pakovanja ćete prepoznati po etiketi i čepu bele boje sa prepoznatljivim WOAH logom na vrhu čepa. Ispod čepa vas čeka kod, dok je na limenkama kod ispod otvarača, koji zatim unesite na nalog koji ste napravili na WOAH aplikaciji i sakupljajte poene za cool vaučere partnera. A partneri su: WinWin, Diopta, B:PM, Legend, Sport Vision, Buzz i FitPass. Coca-Cola WOAH aplikacija je jedinstvena platforma koja vam nudi zabavni sadržaj koji je u potpunosti personalizovan, aktuelan i može vam doneti ne samo dobru zabavu već i sjajne popuste. WOAH aplikacija vam nudi uvek dobru muziku, gledajte najzanimljivije klipove i saznajte prvi sve o najpopularnijim domaćim YouTube zvezdama i još mnogo toga. Ostaje vam samo da uživate u početku proleća, u novom izgledu i novim odlukama koje vam čuvaju osmeh i dobro raspoloženje.

Više informacija možete pronaći na www.coca-cola.rs ili na WOAH aplikaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: