- Antitabu -

Da li je "lajf kouč" stručnjak ili prodavac magle?

Zaista, da li je "životni trener", kod nas poznatiji po engleskom nazivu "lajf kouč", stručnjak ili prodavac magle, i kakvo je, uopšte, to zanimanje?

Izvor: B92
Podeli
Thinkstock / Ilustracija
Thinkstock / Ilustracija

Ko se danas u Srbiji sve bavi tim unosnim biznisom? Koliko njih ima licencu i kako je ta moderna profesija regulisana zakonom?

Na ta pitanja, u emisiji "Jutro sa Natašom" Prve televizije, odgovarali su predsednica Izvršnog odbora Društva psihologa Srbije Branka Tišma, lajf kouč Ivana Kuzmanović i predsednik Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije i Evropskog saveta za koučing i mentorstvo u Srbiji Nebojša Jovanović.

Antitabu

Prvi fudbalski sudija koji je postao žena, sad sprema venčanicu FOTO

Lusi Klark (46) je pre dva dana ušla u istoriju kada je u svojstvu sudije prvi put izašla na fudbalski teren nakon što je obelodanila da se podvrgla prilagođavanju pola. Odana supruga prvog transrodnog fudbalskog sudije na svetu, koja je bodrila Lusi na utkmici između ženskih reprezentacija klubova "Parkvud rendžers" i "Kvins park rendžers", izjavila je je da će ostati uz nju.

Antitabu sreda 22.08. 08:53 Komentara: 28

Na koje sve bizarne načine studenti zarađuju za život

Ne samo u Srbiji, već širom sveta studenti se bore sa finansijama. Osim školarine, treba platiti i smeštaj, hranu, a treba nešto da ostane i za džeparac. Istraživanje u Velikoj Britaniji pokazalo je da studenti postaju seksualni radnici kako bi otplatili studije i osamostalili se od roditelja...

Antitabu sreda 18.07. 16:48 Komentara: 2
strana 1 od 2 idi na stranu