Apple-ov redizajnirani Mac Pro uskoro će se naći u prodaji

Nakon pola godine od najave, Apple-ov prerađeni Mac Pro će uskoro biti dostupan za naručivanje. Kompanija je obavestila zainteresovane kupce da će radna stanica i Pro Display XDR biti dostupni od 10. decembra.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 08.12.2019.

16:09

Default images

Postoji još uvek dosta toga što Apple nije objavio o mogućim konfiguracijama i cenama Mac Pro modela, ali se i dalje očekuje da osnovni sistem košta 5999 dolara. Sistem će činiti osmojezgarni Xeon procesor, 32GB RAM-a i 256GB SSD, kao i Radeon Pro 580X grafička karta. Cena će se povećavati za jače konfiguracije, a ovo se posebno odnosi za maksimalnih 1.5TB skladišnog prostora.

Pro Display XDR će imati početnu cenu od 4999 dolara za standardni model i 5999 dolara za model sa nano-teksturnim staklom koje smanjuje odsjaj. Pored ovoga, dodatno postolje će koštati 999 dolara. Ovo je profesionalni displej, koji je namenjen korisnicima koji bi ionako izdvojili više novca i za referentni monitor u sličnom cenovnom rangu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: