Battlefield V neće imati pay-to-win mikrotransakcije?

Izlazak Battlefield V je sa svakim danom sve bliži pa sa njime raste i pitanje da li će Electronic Arts dozvoliti sebi istu grešku kao prošle godine sa Star Wars: Battlefront 2, gde su pay-to-win mikrotransakcije dovele do velike pobune igračke zajednice i igra je ostala upamćena kao potpuni debakl.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 30.10.2018.

21:06

Battlefield V neće imati pay-to-win mikrotransakcije?

Ono što donekle daje nadu igračima je obećanje same kompanije da se ista greška neće ponoviti i da Battlefield V neće imati mikrotransakcije koje će igračima davati prednost u odnosu na druge, piše Play.co.rs

Mikrotransakcije neće u potpunosti biti odsutne, već će postojati samo u kozmetičke svrhe, odnosno za kupovinu skinova za oružja, karaktere, itd. Sve to će biti moguće premijum valutom, dok će se kupovina nadogradnji za oružja, klase i ostalo obavljati valutom koju nije moguće kupiti za pravi novac, već ćete je zarađivati kroz samo igranje.

Ono što zvuči obećavajuće je da premijum valuta neće biti dostupna od samog početka, već će biti naknadno implementirana, tako da će oni igrači koji uzmu igru prvog dana imati iskustvo bez ozloglašenih mikrotransakcija.

Battlefield V stiže na police 20. novembra, ali se tada nažalost neće pojaviti i Battle Royale mod igranja koji deluje dosta zanimljivo, već njega očekujemo u martu naredne godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: