Novi Samsung Galaxy A9 uskoro u Srbiji

Samsung Galaxy A9 prvi na svetu predstavlja četvorostruku zadnju kameru. Novi pametni telefon koji dolazi sa nizom inovativnih funkcija biće dostupan u Srbiji u drugoj polovini novembra.

Izvor: B92
Podeli

Galaxy A9 obiluje Samsungovim inovacijama kada je kamera u pitanju.

Četvorostruka kamera ima glavni senzor od 24MP, zatim telefoto kameru od 10MP sa 2X optičkim zumom, ultra široki objektiv od 120° uparen sa senzorom od 8MP i dubinsku kameru od 5MP. Prednja selfi kamera dolazi sa senzorm od 24MP.

Galaxy A9 ima Full HD+ Super AMOLED ekran dijagonale 6,3 inča, a pokreće ga osmojezgarni Octa Core porcesor (2,2GHz Quad + 1,8GHz Quad). Uređaj koristi operativni sistem Android 8.0 Oreo.

Baterija od 3.800mAh omogućava dugotrajno uživanje u performansama uređaja, koji dolazi sa osnovnom internom memorijom od 128GB, sa mogućnošću proširenja do 512GB.

Novi Samsung obiluje funkcijama kao što su Bixby, Samsung Pay, Samsung Health, App Pair... koje omogućavaju korisniku da maksimalno iskoristi sve pogodnosti uređaja, uz mogućnost istovremenog obavljanja više različitih zadataka.

Samsung Galaxy A9 je dostupan u tri jedinstvene boje: crna, plava i ružičasta, sa elegantnim ergonomskim dizajnom koji savršeno staje u ruku i 3D zakrivljenom staklenom zadnjom maskom za vrhunski kvalitet i udobnost.

Vesti

Battlefield V neće imati pay-to-win mikrotransakcije?

Izlazak Battlefield V je sa svakim danom sve bliži pa sa njime raste i pitanje da li će Electronic Arts dozvoliti sebi istu grešku kao prošle godine sa Star Wars: Battlefront 2, gde su pay-to-win mikrotransakcije dovele do velike pobune igračke zajednice i igra je ostala upamćena kao potpuni debakl.

Vesti utorak 30.10. 21:10 Komentara: 4
strana 1 od 33 idi na stranu