Misteriozna Nokia X stiže uskoro / FOTO

Kompanija HMD Global, posle nekoliko novih Nokia modela prikazanih na MWC 2018 sajmu, sprema još jedan novi pametni telefon, koji bi najverovatnije trebalo da nosi ime Nokia X.

Izvor: phonearena.com
Podeli

Za model, koji je već primećen u Kini, pojavili su se reklamni tizeri koji sugerišu njegovu skoru najavu, pa se očekuje se da će Nokia X zvanično biti predstavljena 27. aprila.

Prema nepotvrđenim informacijama, nova Nokia će imati verzije sa 4GB ili 6GB RAM-a, Qualcomm Snapdragon ili MediaTek procesor, i najverovatnije će biti namenjena srednjem segmentu tržišta.

Oni što, međutim, još nije poznato je da li je Nokia X model namenjen globalnom tržištu ili će biti dostupan samo u Aziji.

Sigurno je da nova Nokia X neće imati nikakve veze sa "starim" modelima iz nižeg segmeta koje je, pod istim imenom, Microsoft najavio 2014. godine, kada je preuzeo Nokijino odeljenje za mobilnu telefoniju.

Vesti

Nintendo Labo se prodaje ispod očekivanog

Kada je u januaru ove godine Nintendo predstavio Nintendo Labo, mnogi su se zapitali da nije 1. april stigao dosta ranije, i utisak je bio negde između “Nintendo je genije” i “Nintendo je zapravo počeo da uvaljuje ljudima karton”.

Vesti ponedeljak 30.04. 21:11 Komentara: 8

Koliko često treba čistiti tastaturu?

Australijski naulnici u nedavnoj studiji otkrili su da daska na wc šolji ima pedesetak bakterija na dva kvadratna centimetra, što zapravo i nije mnogo. Na tipičnoj tastaturi, posebno onoj koju deli više ljudi, situacija je, po istoj studiji, čak 400 puta gora.

Vesti subota 28.04. 08:35 Komentara: 13
strana 1 od 57 idi na stranu