Misteriozna Nokia X stiže uskoro / FOTO

Kompanija HMD Global, posle nekoliko novih Nokia modela prikazanih na MWC 2018 sajmu, sprema još jedan novi pametni telefon, koji bi najverovatnije trebalo da nosi ime Nokia X.

Izvor: phonearena.com
Podeli

Za model, koji je već primećen u Kini, pojavili su se reklamni tizeri koji sugerišu njegovu skoru najavu, pa se očekuje se da će Nokia X zvanično biti predstavljena 27. aprila.

Prema nepotvrđenim informacijama, nova Nokia će imati verzije sa 4GB ili 6GB RAM-a, Qualcomm Snapdragon ili MediaTek procesor, i najverovatnije će biti namenjena srednjem segmentu tržišta.

Oni što, međutim, još nije poznato je da li je Nokia X model namenjen globalnom tržištu ili će biti dostupan samo u Aziji.

Sigurno je da nova Nokia X neće imati nikakve veze sa "starim" modelima iz nižeg segmeta koje je, pod istim imenom, Microsoft najavio 2014. godine, kada je preuzeo Nokijino odeljenje za mobilnu telefoniju.

Vesti

Gejming laptopovi su primamljiviji nego ikada pre

Nekada je važilo pravilo da pravi gejemeri kupuju samo ozbiljne desktop mašine sa moćnim grafičkim karticama, ozbiljnim hlađenjem i jakim napajanjima. Međutim, kako se Nvidia serija 10 pojavila na laptopovima sa identičnim karakteristikama kao i na desktopu, mnogima su prenosni računari postali sasvim adekvatna alternativa.

Vesti sreda 25.04. 12:38 Komentara: 6

Uskoro stiže iPhone SE2 i ovako će izgledati / FOTO

Stiglo je još vesti o nasledniku popularnog iPhone SE modela, koji bi mogao da se pojavi na tržištu ovog maja. Ako bude lansiran, definitivno neće ispuniti neka naša ranija očekivanja. Hajde da pogledamo čemu možemo da se nadamo na osnovu najnovijih informacija koje imamo.

Vesti sreda 25.04. 11:00 Komentara: 26
strana 1 od 1757 idi na stranu