Direktor studija otkrio sudbinu Football Manager 2021

Sports Interactive objavio je kako Football Manager 2021. i dalje ostaje u planu za objavljivanje ove godine, ali će do toga verovatno doćinešto kasnije nego što je prvobitno planirano.

Izvor: B92, IGN

Četvrtak, 30.07.2020.

17:43

Default images

Nije bilo mnogo reči o FM 21 u poslednje vreme, pa su se fanovi s apravom zabrinuli oko toga da li će ove godine izaći nastavak.

Međutim, direktor Sports Interactive studija, Majls Džejkobson, konačno se oglasio.

On je na svom blogu objavio da će video-igra svakako izaći ove godine, ali da će se pojaviti "malo kasnije nego što je bio plan".

S obzirom na to da je poslednjih pet godina novi FM nastavak uglavnom izlazio početkom novembra, verovatno je to bilo planirano i sada. Sačekaćemo, dakle, do decembra da vidimo šta će se desiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: