Zvanične informacije o HTC tabletu

HTC je konačno objavio specifikacije svog tableta o kom se već neko vreme kruže različite informacije.

Izvor: B92

Utorak, 15.02.2011.

10:01

Default images

HTC Flyer dolazi u elegantnom aluminijumskom kućištu sa ekranom od 7 inča rezolucije 1024x600 piksela, 1,5 GHz jednojezgarnim procesorom, 1 GB RAM-a i 32 GB skladišne memorije, kao i stajlusom za kapacitivne ekrane.

Stajlus je tu da pogura HTC Scribe tehnologiju koja bi trebalo da olakša i učini prirodnijim hvatanje beležaka, potpisivanje ugovora, crtanje i interakciju sa web stranama.

Flyer dolazi sa Android-om 2.4 i unapređenim Sense okruženjem prilagođenim za tablet. HTC navodi da nisu iskoristili Android 3.0 zato što su imali jako malo vremena da testiraju tu verziju i prilagode je Sense okruženju, koje je, što se HTC-a tiče, mnogo bitnije za korisničko iskustvo od pozadinske verzije OS-a. Ostaje da vidimo koliko je taj novi Sense zaista atraktivan i funkcionalan u odnosu na osnovno Honeycomb okruženje.

Uz Flyer će takođe debitovati novi HTC-ov OnLive cloud gaming servis kojem sada HTC ima pristup zahvaljujući ulaganjima u firmu OnLive, kao i HTC Watch servis za strimovanje filmova koji je prisutan zahvaljujući HTC-ovoj kupovini firme Saffron Digital.

Izvor: Benchmark

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: