PR

Digitalni marketing – sektor u kom se lako dolazi do posla

Kako bi ostali konkurentni, svi brendovi – od velikih do onih tek u povoju – u stalnoj su potrazi za stručnjacima sa iskustvom u digitalnom marketingu, zaključak je velikog istraživanja koje su sproveli McKinley Marketing Partners.

PR petak 16.11. 17:57

Apple napokon u Novom Sadu, zvezde napravile šou

Sa dugoočekivanim otvaranjem šoping centra Promenada, i u Novi Sad je napokon stigao jedan od najpoželjnijih svetskih brendova - Apple, čije će proizvode svi ljubitelji moći da isprobaju ili da se po prvi put susretnu sa njima u novoj iStyle Apple Premium Reseller prodavnici.

PR petak 16.11. 12:00

Prijavi se na AndroidTV Hakaton 2018 i odvedi svoj tim na Google I/O 2019

United Cloud, R&D centar United Grupe, uz podršku Google-a, organizuje „Bits N’ AndroidTV” hakaton koji će se održati 5. i 6. decembra u Beogradu. Prijave su otvorene do 20. novembra, a pobednički tim osvaja put na prestižnu Google I/O 2019 konferenciju u Kaliforniji.

PR četvrtak 15.11. 12:40

Tri razloga za Samsung Galaxy A7: Povoljna cena, odlična kamera, premium dizajn

Čini se da u poslednjih nekoliko godina, nikada nije bilo teže doneti odluku o tome koji mobilni telefon kupiti. I dok neki biraju uređaj samo zbog imena brenda, trenutnog trenda ili “jer svi imaju baš taj na oko lep telefon”, oni pažljiviji dobro odmere koliko će novca dati za – skupocene “aksesoare” današnjice.

PR sreda 14.11. 12:15

Saveti za početnike: Izaberite idealan programski jezik

Ako ste razmišljali o tome da se bavite programiranjem i počeli da istražujete ovu oblast, sigurno ste se zapitali koje savremene IT tehnologije treba da naučite, jer ste shvatili da postoji ogroman broj programskih jezika i tehnologija koji su danas dostupni.

Izbor programskog jezika je prva odluka koja vas očekuje i koja će istovremeno u velikoj meri odrediti pravac vaše karijere, zato je važno da znate koje opcije vam otvaraju najbolje šanse za uspeh u IT industriji.

PR petak 9.11. 10:30

Jedina škola u regionu koju su najveće svetske IT kompanije izabrale za partnera

Ako želite da savladate tražene veštine i steknete prestižne IT sertifikate koji će vam obezbediti uspešnu karijeru u zemlji ili inostranstvu, trebalo bi da razmislite o školovanju na ITAcademy, čiji polaznici već godinama sa lakoćom dolaze do odlično plaćenih programerskih, dizajnerskih i ostalih IT poslova.

PR petak 2.11. 14:11

Samsung Galaxy A7: Moćna kamera, intrigantni dizajn i odlična cena

Jezik koji današnje mlade generacije, pa budimo iskreni i one starije, odlično govore je: jezik fotografije. Izražavajući se u slikama, pokušavaju da razumeju i predstave sebe i svoj način razmišljanja drugima. To i ne čudi, imajući u vidu da se svakog dana oko 95 miliona fotografija “okači” na Instagram.

PR utorak 23.10. 11:00

Samsung Galaxy A9 i A7 – telefoni sa moćnim kamerama

Inovativna zadnja četvorostruka kamera, pouzdana baterija, prvoklasni dizajn i moćne nove funkcije za izuzetne celodnevne performanse, glavni su aduti novog Samsung Galaxy A9 telefona. Korak sa ovim uređajem drži Galaxy A7, sa moćnom zadnjom trostrukom kamerom i elegantnim dizajnom.

PR sreda 17.10. 09:03
strana 1 od 3 idi na stranu