Ponovo rade Instagram i Facebook

Korisnici širom sveta ne mogu da koriste Instagram i Facebook.

Izvor: B92
Podeli
GettyImages
GettyImages

Nakon što u ponedeljak Facebook Messenger nije radio za milione korisnika, popularna društvena mreža je danas "otkazala poslušnost".

Iako je prestanak rada Messengera u većini delova sveta trajao samo oko pola sata, to je bilo sasvim dovoljno da se na Twitteru stvori "globalana" panika.

Današnji problemi sa radom Facebooka i Instagrama počeli su nešto pre 14 časova, kada stranice sajta nisu mogle da se učitaju, a korisnci dobili poruku da je usluga nedostupna (service unavailable).

Korisnici širom sveta prijavljuju i da nisu u mogućnosti da pristupe svojim nalozima na Instagramu, dok britanski Independent javlja da je Instagram aplikacija funkcionalna.

Prestanak rada društvenih mreža pogodio je korisnike u Velikoj Britaniji, većem delu Evrope, zatim u SAD, Južnoj Americi, većem delu Azije i Autraliji, javlja britanski San.

Još uvek nije poznato da li su ova dva kvara povezana, ali se ta mogućnost ne može isključiti budući da su obe društvene mreže u vlasništvu komapnije Facebook.

Internet

Facebook nam opet "dira" u sećanja

Korisnici Facebooka sve češće prijavljuju najnoviju grešku koja utiče na njihovo korisničko iskustvo u okviru platforme, zbog koje se stare Messenger poruke vraćaju bez ikakvog objašnjenja i smisla.

Internet utorak 27.11. 20:43 Komentara: 5

Ovo je drušvena mreža kojom Kinezi osvajaju svet

I pored sve većih problema, Facebook je i dalje nedodirljiv na vrhu liste društvenih mreža sa najviše korisnika na svetu. Broj korisnika Instagrama stalno raste, dok je popularnost Snapchata u padu. Značaj Twittera je, izgleda, mnogo veći od samog broja njegovih korisnika.

Internet ponedeljak 26.11. 13:52 Komentara: 19
strana 1 od 9 idi na stranu