Aktuelno 33

08.05.2024.

15:09

Hrvat "kida" VIDEO

Sinoć je održano prvo polufinalno veče Evrovizije 2024 u Malmeu, u Švedskoj.

Izvor: B92.net

Hrvat "kida" VIDEO
EPA-EFE/JESSICA GOW SWEDEN OUT

Podeli:

Veliku, možda i najveću pažnju privukao je nastup hrvatskog predstavnika, Baby Lasagne, koji je izveo pesmu "Rim Tim Tagi Dim". Publika iz arene je dobro poznate stihove pevala sa njim uglas, a Baby Lasagna jedan je od ubedljivih favorita za pobedu nedeljama unazad.

Ono što je takođe zanimljivo jeste da je njegova pesma trenutno najslušanija na Jutjubu.

Pesma "Rim Tim Tagi Dim" ima najveći broj pregleda od sinoć, čak 1.3 miliona, a odmah za Baby Lasagnom, na drugom mestu nalazi se irska predstavnica Bambi Tug sa pesmom ""Doomsday Blue" koja ima 1.2 miliona pregleda.

Na trećem mestu je Ukrajina sa jednim milionom pregleda, a što se tiče srpske predstavnice Teye Dore, i njene pesme "Ramonda", ona ima nešto manje pregleda, tačnije 457 hiljada.

Naravno broj pregleda na Jutjubu nije merilo za potencijalnu pobedu. Podsetimo, naše predstavnice, grupa Hurricane je takođe 2021. godine imala najveći broj pregleda posle prve polufinalne večeri, međutim, osvojila je 15. mesto tada, sa pesmom "Loco Loco".

Podeli:

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: