Aktuelno 1

08.05.2024.

15:26

Ove godine i Galija na Belgrade Beer Festu! Rok veterani nastupaju prvog dana festivala, 20. juna

Legendarni bend Galija, sinonim za prepoznatljivi zvuk jugoslovenskog roka, pridružuje se line up-u Belgrade Beer Festa!

Izvor: B92.net

Ove godine i Galija na Belgrade Beer Festu! Rok veterani nastupaju prvog dana festivala, 20. juna
Belgrade Beer Fest/Sky Music/Promo

Podeli:

Njihov nastup zakazan je za 20. jun, a očekuje se da će svojom energijom i hitovima izazvati pravu euforiju među publikom.

Predvođena legendarnim frontmenom Nenadom Nešom Milosavljevićem, Galija je tokom svoje višedecenijske karijere ostavila dubok trag u svetu ex-yu muzike, a za svoj nastup na najvećem muzičko-pivskom događaju u ovom delu Evrope bend ima velika obećanja.

Kako kažu, biće to idealna prilika za sve ljubitelje pravog rock'n'roll-a da se vrate u vreme kada je rok muzika bila na vrhuncu, a emocije na koncertima neponovljive.


"Nastupanje na festivalima za nas je uvek veliki izazov, a naročito kada se radi o Beer Festu, jednom od najvećih festivala ne samo u Srbiji, već i regionu, koji ima tako dugu tradiciju. Za reportor na nastupu izabraćemo pesme koje su obeležile našu karijeru. Veoma se radujemo se druženju sa publikom 20. juna",  naglasio je Neša Galija.

Belgrade Beer Fest se ove godine održava od 20. do 23. juna na Ušću, a za sada su potvrđeni Beogradski sindikat, Dubioza kolektiv, Sunshine, S.A.R.S, Smak Plus i Goblini na Main stage-u i Marko Nastić i Lea Dobričić na Electro bini.

Ulaznice se mogu nabaviti putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: