Aktuelno 1

08.05.2024.

16:55

Sanja Vučić ima jednu poruku za Teya Doru VIDEO

Srbija je prošla u finale Evrovizije, a tim povodom se oglasila i nekadašnja predstavnica Sanja Vučić.

Izvor: B92.net/TV Prva

Sanja Vučić ima jednu poruku za Teya Doru VIDEO
Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Ona se trenutno nalazi u Malmeu iz kog je podelila svoje utiske.

"Ne mogu da vam objasnim kako sam reagvala. To je bila pesnica u vis, uzvici: to, idemo. Ja sam naravno presrećna. Ovo je šesta godina za redom kako smo u finalu, stvarno sam presrećna", rekla je Sanja za TV Prva.

Istakla je i da je posavetovala Teya Doru da se ne daje previše.

"Treba ispoštovati prevashodno svoje, pa onda i druge. Potrebno je dosta energije za intervjue, žurke i probe, zbog toga treba čuvati energiju za nastup", istakla je Sanja.

"Teya Dora sada može da se opusti. Najteži deo je prošao, više ne postoji više nikakav konkretan pritisak. Sada može da uživa u onome što je vežbala tri meseca", dodala je pevačica.

Izvor: prva

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

12 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: