Kreator kultne P&C avanture predstavio svoju novu igru

Izgleda da se ovih meseci u Wormwood Studios radi neverovatno vredno, jer ne samo da su nam najavili jednu, nego čak dve nove igre!

Izvor: play.co.rs
Podeli

Najpre je pre par nedelja prikazan trejler za potezni taktički RPG Fallen Gods, o kome možete više pročitati na ovom linku, a danas nam je prikazan trejler za novu point and click avanturu ovog studija – Strangeland.

“Čudna zemlja”, kako bi bio doslovni prevod ove igre, na osnovu prvog trejlera nas atmosferom i mračnim, pomalo depresivnim tonom, dosta podseća na igru po kome je ovaj studio i postao poznat i slavan među ljubiteljima retro avantura – Primordia.

Igra nas stavlja u nadrealno, košmaroliko okruženje napuštenog zabavnog parka, gde se jedna žena iznova i iznova ubija zarad nas, a mi niti imamo pojma gde smo, niti šta se dešava. Postavka nam deluje jako zanimljivo i ako dobijemo igru bar upola dobru kao Primordia, bićemo zadovoljni.

Ispod možete videti trejler, a na zvaničnoj stranici studija možete pročitati više o tome kako je nastao ovaj projekat.

Izvor: Play.co.rs

Gejming

Review: Burnout Paradise Remastered

Ono po čemu je ceo Burnout serijal postao i ostao poznat jeste ludačka vožnja bez penala, štaviše što si luđi to je igra bolja. U stvarnom životu ideja što brže vožnje u dobrim kolima kroz grad pun saobraćaja, izbegavanja automobila koji vam dolaze u susret ili uletanja u makaze, je dovoljna da svakom iskusnijem vozaču digne kosu na glavi i podseti nas na ceo arsenal psovki koje znamo.

Gejming utorak 17.04. 11:02 Komentara: 0

Nova BioShock igra je uveliko u razvoju

Prva igra iz Bioshock serijala se pojavila pre nešto više od decenije, 2007. godine, kada je privukla veliku pažnju publike zbog odlične priče bazirane na moralu. Potom smo videli još dva nastavka, BioShock 2 i BioShock Infinite iz 2013.

Gejming nedelja 15.04. 18:15 Komentara: 3
strana 1 od 293 idi na stranu