Kreator kultne P&C avanture predstavio svoju novu igru

Izgleda da se ovih meseci u Wormwood Studios radi neverovatno vredno, jer ne samo da su nam najavili jednu, nego čak dve nove igre!

Izvor: play.co.rs
Podeli

Najpre je pre par nedelja prikazan trejler za potezni taktički RPG Fallen Gods, o kome možete više pročitati na ovom linku, a danas nam je prikazan trejler za novu point and click avanturu ovog studija – Strangeland.

“Čudna zemlja”, kako bi bio doslovni prevod ove igre, na osnovu prvog trejlera nas atmosferom i mračnim, pomalo depresivnim tonom, dosta podseća na igru po kome je ovaj studio i postao poznat i slavan među ljubiteljima retro avantura – Primordia.

Igra nas stavlja u nadrealno, košmaroliko okruženje napuštenog zabavnog parka, gde se jedna žena iznova i iznova ubija zarad nas, a mi niti imamo pojma gde smo, niti šta se dešava. Postavka nam deluje jako zanimljivo i ako dobijemo igru bar upola dobru kao Primordia, bićemo zadovoljni.

Ispod možete videti trejler, a na zvaničnoj stranici studija možete pročitati više o tome kako je nastao ovaj projekat.

Izvor: Play.co.rs

Gejming

Šta sve donosi Pathfinder: Kingmaker?

Pre oko godinu dana legendarni RPG pisac i dizajner, Kris Avelon, najavio je da radi na Pathfinder RPG igri, prvom računarskom RPG-u iz ovog sveta, koji je pre oko desetak godina nastao kao rezultat odvajanja od D&D franšize.

Gejming petak 30.03. 18:00 Komentara: 1

Stiže nova Dosije X igra

Jedna od najpopularnijih serija sa kraja prošlog veka, "Dosije X" (X-Files), koja prati dva FBI agenta u istraživanju nerešenih i paranormalnih slučajeva, je 2016. godine vraćena na male ekrane, a uskoro ćemo avanture Moldera i Skali moći da iskusimo i u video-igri.

Gejming sreda 28.03. 13:55 Komentara: 2
strana 1 od 21 idi na stranu