CEO kompanije LG nagoveštava super premijum telefon za ovu godinu

LG je već istakao da još nije završio sa predstavljanjem telefona ove godine, te da će prikazati hero uređaj u drugoj polovini godine, koji bi trebalo da poremeti trenutni poredak u smartfon industriji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 25.07.2015.

12:55

Default images

Za sada, sve glasine ukazuju na to da će ovaj flagship uređaj biti LG G4 Pro, sa 6-inčnim Quad HD ekranom, Snapdragon 820 čipom, 4GB RAM-a, 20MP kamerom, a sve je smešteno u metalno kućište.

Ukoliko vam ove specifikacije deluju previše dobre da bi bile istinite, stiže potvrda i iz same kompanije LG.

Čo Jun-ho, predsednik kompanije LG Electronics, je sam istakao da kompanija priprema "super premijum telefon" za drugu polovinu godine. Prema njegovim rečima, LG planira da udvostruči svoje tradicionalne snage, kao što su smartfoni i vrhunski televizori, te da neće zalaziti u neistražene teritorije.

LG G4 Pro, ili kako god bude ime ovog uređaja, će sigurno biti uređaj za premijum korisnike i LG trenutno pokušava da tempira datum lansiranja ne previše kasno nakon Samsung Galaxy Note 5 i iPhone 6s/Plus modela.

Izvor i foto: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: