Kutijica za prsten sa LCD-om

Za sve one koji žele da razbiju monotoniju tradicionalnog načina prosidbe, i ne samo da zaprose svoju voljenu osobu na originalan način, već da joj ostave fizički opipljivu, trajnu uspomenu, evo pravog gedžeta.

Autorka: Tijana Todorović

Podeli

Predstavljamo vam jedan, ako ne sjajan zbog svoje originalnosti, onda svakako, neobičan gedžet. U pitanju je multimedijalna kutijica za prsten, a poenta ove priče dolazi u obliku dvoinčnog LCD-a, koji je smešten na unutrašnjoj strani poklopca kutije.

Osim toga, proizvođač nije mogao da odoli a da ne zbudži još kalendar, sat i alarm, valjda u želji da predvidi svaku moguću situaciju, pa i tu ukoliko mladoženja, kojim slučajem, zaboravi da ode na sopstveno venčanje…

Osim ove tri funkcije tu je još jedna zanimljivost, koju pruža LCD displej u kutijici za prsten, a to je mogućnosti da pripremite fotografije ili kratak video za svoj veliki dan, kojima ćete iznenaditi svoju izabranicu (ili izabranika) i predaju izraza svoje vernosti učiniti nezaboravnom.

Naravno, fotografije i video se mogu ubaciti preko USB-a.

Kutijica je proizvod firme “Euri”, a košta oko 200 dolara.

A evo još jedne zanimljivosti. Naime, palo nam je na pamet da proizvođač ni u jednom trenutku ne spominje da li je na prodaju samo kutijica ili kutijica sa sve prstenom, niti da li je možda (ukoliko ide i prsten u paketu) u isti ugrađen GPS uređaj za praćenje, što bi, po našoj proceni, verovatno povećalo zanimljivost ove ponude.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 71 idi na stranu