Stanojević: „Niš se budi“

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izrazio je zadovoljstvom plasmanom u polufinale Kupa Srbije.

Izvor: B92

Sreda, 10.11.2010.

20:03

Default images

Crno-beli su u četvrtfinalu slavili sa 4:0 na gostovanju u Nišu Sinđeliću i tako se plasirali među četiri najbolje ekipe u nacionalnom Kupu, uz Sloboda Point Sevojno, Vojvodinu i Crvenu zvezdu.

„Ovo je veliko zadovoljstvo za nas. Bilo je ovo teško gostovanje za nas, ali, kada igrate protiv dobro organizovane defanzivne ekipe i postignete gol na vreme onda dolazi kvalitet do izražaja“, naglasio je Stanojević.

Mi smo to ispoljili, pogotovo u drugom poluvremenu i zasluženo smo otišli u polufinale i već se spremamo za naredne okršaje“, dodao je Stanojević.

Trener crno-belih je istakao da nema želju za protivnika u borbi za finale.

Nemamo nikakvih želja za žreb, svejedno nam je. Naš cilj je da osvojimo trofej, pa nam je svejedno sa kim ćemo igrati u polufinalu i ne razmišljamo o tome u ovom trenutku“, istakao je Stanojević.

Stanojević je prokomentarisao i atmosferu u Nišu.

Zadovoljan sam, mislim da se Niš budi, a to smo osetili i dok smo bili u hotelu. Atsmofera je bila lepa, fudbalska, vidim da je svuda, gde je moglo, bilo popunjeno. Očekujem i da će Radnički ući u Prvu ligu, a Sinđelić u Superligu, Niš to zaslužuje. Čast nam je što smo bili deo ovakve atmosfere“, rekao je strateg Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: