Milošević: Neka bude goleada i naša pobeda

Fudbaleri Partizana od 21 čas na stadionu u Humskoj igraju protiv Astane poslednji meč u grupnoj fazi Lige Evrope.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.12.2019.

13:15

Milošević: Neka bude goleada i naša pobeda
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Crno-beli su u prvom meču sa Kazahstancima u Nursultanu početkom oktobra slavili sa 2:1, a strelac oba pogotka bio je napadač Umar Sadik.

Partizan se u tom susretu prilično ispormašivao, ali je došao doi pobede. Ipak, posle remija u Hagu sa AZ Alkmarom, crno-beli neće nastaviti takmičenje u Evropi na proleće.

Nema sumnje da će napadači učiniti sve da se iskupe pred svojim navijačima i da će pokušati da se nametnu treneru Savi Miloševiću za naredne mečeve u Superligi i Kupu Srbije.

"Nemam ništa protiv, neka bude goleada, ako bi to značilo tri boda za nas. U sijaset naših utakmica viđeno je mnogo golova, ali tad smo imali puno snage, kroz trku i agresiju kreirali brojne prilike. Ne mogu to i sad da obećam, nećemo da odustanemo od igre, koliko ćemo da uspemo da je ponovimo, to je i meni nepoznanica. Na Banjici je, na primer, bio mekan teren - troši igrače, ne možemo da znamo koje su mogućnosti momaka da ispune sve što se od njih zahteva", izjavio je uoči utakmice trener Partizana.

Trener Astane Roman Grigorčuk nada se dobrom rezultatu.

"Potrudićemo se da damo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat protiv Partizana. Znamo da se i naši protivnici isto tako spremaju i sigurno će ovo biti zanimljiva utakmica za sve navijače", rekao je Grigorčuk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: