Olimpijakos dovodi Ročestija i Rida

Američki košarkaši Tejlor Ročesti i Vili Rid uskoro će postati članovi Olimpijakosa, piše košarkaški portal Sportando.

Izvor: SN

Sreda, 23.10.2019.

11:09

Olimpijakos dovodi Ročestija i Rida
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Olimpijakos ne proživljava baš najsjanije svoje trenutke, pošto se trenutno nalaze u drugom rangu Grčke, a u Evroligi imaju jednu pobedu i dva poraza posle tri odigrane utakmice.

Klupu je napustio Dejvid Blat zbog lošeg zdravstvenog stanja, pa je Kestutis Kemzura preuzeo ulogu glavnog trenera, a i dalje nije poznato hoće li sezonu završiti na toj poziciji.

Uprava tima je odlučila da malo pojača svoj roster, pa se očekuje dolazak plejmejkera Tejlora Ročestija i krilnog centra Vilija Rida.

Pročitajte još "Očekujem da Tomić preuzme Olimpijakos"

Ročesti je ovdašnjoj publici itekako poznat, pošto je u pitanju košarkaš koji je jedan deo svoje karijere proveo u redovima Crvene zvezde, dok je Rid neko ko ima višegodišnje iskustvo igranja u NBA ligi i razvojnoj ligi.

Rid je sjajan atleta i odličan skakač, dok je Ročesti fantastičan plejmejker i veoma dobar šuter pa bi Olimpijakos vrlo brzo mogao da profitira od ova dva košarkaša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: