Remi Luksemburga i Litvanije "bacio" Srbiju na poslednje mesto

Fudbaleri Litvanije i Luksembuga igrali su nerešeno 1:1 u trećem kolu Grupe B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izvor: LN

Petak, 07.06.2019.

23:05

Remi Luksemburga i Litvanije
EPA/VALDA KALNINA

Rivali Srbije iz Grupe B, igrali su nerešeno u Viljnusu, pa je tako selekcija Mladena Krstajića "pala" na poslednje, šesto mesto s jednim bodom, koliko ima i Litvanija, ali uz bolju gol-razliku, dok je Luksemburg drugi sa četiri.

Luksemburg je na gostovanju poveo pogotkom Žersona Rodrigesa u 21. minutu, ali je Litvanija u drugom delu uspela da dodje do izjednačenja i prvog boda u kvalifikacijama.

Strelac gola za Litvaniju, koja je od 42. minuta imala igrača manje na terenu zbog crvenog kartona Saulijusa Maikolijunasa, bio je Arvidas Novikovas u 74.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Tzv. Kosovo je na gostovanju u Podgorici u trećem kolu Grupe A bio bolji rival od Crne Gore, ali ipak nije uspelo da dođe do tri boda.

U Grupi D Danska i Irska igrali su nerešeno 1:1, dok je nešto ranije istog dana Gruzija s 3:0 pobedila Gibraltar.

Španija je protiv Farskih Ostrva na gostovanju slavila s 4:1 u grupi F, dok je Švedska s 3:0 bila bolja od Malte, a Norveška i Rumunija igrali su nerešeno 2:2.

U Grupi G, Poljska je sa 1:0 pobedila Severnu Makedoniju, dok je Izrael u gostima sa 3:0 bio bolji od Letonije, a Austrija je sa 1:0 slavila protiv Slovenije.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: