Saša Ilić uputio poruku navijačima Partizana

Kapiten Partizana Saša Ilić je apelovao na navijače beogradskog tima da u njegovoj poslednjoj utakmici u domaćem prvenstvu sve prođe sportski, fer i korektno.

Izvor: SV

Subota, 18.05.2019.

17:21

Saša Ilić uputio poruku navijačima Partizana
StarSport

Legendarni vezista će 875. put obući “crno-beli“ dres, i to u utakmici protiv Proletera koja će mu biti poslednja zvanična na stadionu Partizana.

“U nedelju 19. maja 2019.godine odigraću svoju poslednju utakmicu u crno-belom dresu na našem stadionu. Pozivam vas da dođete u što većem broju da se zajedno oprostimo posle toliko godina od mog najsvetijeg dresa. Neka sutra prođe sve sportski, fer i korektno baš kao što je bila i moja karijera. Vaš Saša Ilić“, navedeno je u poruci.

Podsetimo, utakmica je trebalo da bude odigrana bez prisustva publike, pošto je stadion Partizana dobio suspenziju jer su navijači “pogrdno skandirali“, ali je takva odluka preinačena, pa će kapije stadiona u Humskoj 1 biti otvorene za ljubitelje fudbala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: