Lajović se povukao, Kecmanović poražen u Budimpešti

Finalista turnira u Monte Karlu Dušan Lajović ipak neće ove nedelje igrati na turniru u Budimpešti.

Izvor: B92

Utorak, 23.04.2019.

12:45

Lajović se povukao, Kecmanović poražen u Budimpešti
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

On je posle sjajne nedelje u Monte Karlu i poraza u finalu od Fabija Fonjinija ipak rešio da otkaže učešće na turniru serije ATP 250 za koji je ranije bio prijavljen.

Tako nešto je i bilo logično očekivati s obzirom na to da je u kneževini igrao cele nedelje, a načinio je i veliki skok na ATP listi sa 48. na 24 mesto.

On je na startu trebalo da igra protiv domaćeg igrača Mata Valkuša, ali kako je odustao, na njegovo mesto je ušao laki luzer, Italijan Janik Siner.

Kada je reč o Budimpešti, Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u drugo kolo pošto je od njega bio bolji Australijanac Džon Milman, 6:1, 6:2.

Milman je veoma lako dobio meč, posle svega 60 minuta igre tokom kojih Kecmanović nije uspeo da dođe ni do jedne brejk lopte. Australijanac u drugom kolu čeka boljeg iz meča između Atile Balaša i Huberta Hurkača.

Srbija je na turniru u singlu ostala tako sa samo jednim teniserom, Filipom Krajinovićem koji će u sredu igrati protiv Moldavca Radua Albota.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: