Vajda i Badio stigli, Novak trenirao u Majamiju VIDEO

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ove nedelje igraće na Mastersu u Majamiju.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 18.03.2019.

20:43

Vajda i Badio stigli, Novak trenirao u Majamiju VIDEO
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Đoković će pokušati da postane prvi teniser sa sedam trofeja na ovom takmičenju, a poslednji put slavio je na Floridi pre tri godine.

Posle razočaravajuće eliminacije od Filipa Kolšrajbera u Indijan Velsu, srpski teniser je spreman da podigbe nivo forme pa uveliko trenira pred start takmičenja.

Novak je u ponedeljak trenirao na "Hard rok stadionu", u prisustvu trenera Marjana Vajde i fizioterapeuta Ulisesa Badija, koji nisu bili sa njim na prethodnom mastersu u Kalifornijskoj pustinji.

Đoković će u prvom kolu Majamija biti slobodan, da bi u drugom igrao sa pobednikom susreta između Čeha Tomaša Berdiha i Australijanca Bernarda Tomića.

Mnogi veruju da je njegov poraz u Indijan Velsu bio samo kratkotrajan pad i da će se vratiti na prepoznatljiv nivo već na ovom turniru u Majamiju.

"Bio je to samo kratkotrajan period slabosti. Novak je imao sjajan start sezone, poslednjih šest meseci prošle sezone bili su takođe odlični. U Indijan Velsu nije bio u najboljem ritmu i ako možete da poželite da negde imate tako bezbolan pad onda je bilo najbolje da se dogodi tamo", tamo izjavila je nekada deveta igračica sveta, Čanda Rubin. Ona veruje da će Đoković zablistati u Majamiju.

"On na ovom turniru ima vremena da se oporavi, uđe u formu i da u nastavku sezone i na leto napadne još koju Grend slem titulu. Ne bih bila previše zabrinuta zbog prethodnog poraza, ali svakako mu treba nešto da mu podigne nivo forme", zaključila je Rubinova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: