Braun samouvereno: Idemo u finale, nema sumnje

Košarkaš Boston Seltiksa Džejlen Braun siguran je da će njegova ekipa u narednoj godini igrati veliko finale NBA lige.

Izvor: LN

Četvrtak, 09.08.2018.

16:28

Braun samouvereno: Idemo u finale, nema sumnje
Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Braunu će naredna sezona biti treća u karijeri, a svake godine do sada znatno je napredovao i očekuje se da ima jednu od ključnih uloga u svojoj ekipi.

Mnogi igrači se ne bi usudili da predviđaju ovako nešto, ali Braun je toliko siguran u kvalitet sebe i svojih saigrača da nema problem da izjavi da je siguran u učešće u borbi za prsten.

"Idemo u finale, nema sumnje", izjavio je Braun u emisiji svog kolege, beka Portlanda Si Džeja Mekaluma.

Boston je prošle sezone došao do finala istočne konferencije, kada su Klivlend Lebrona Džejmsa namučili i "odveli" u 7. utakmicu. To su uradili bez verovatno prve dve zvezde ekipe, Kajrija Irvinga i Gordona Hejvarda.

Sada su spremniji nego ikada, sa najjačom ekipom u skorijoj prošlosti, ukoliko ih povrede zaobiđu, a Lebron Džejms je po prvi put u karijeri prešao na Zapad, tako da neće više "terorisati" ekipe sa Istoka.

Braunu, ipak, nije bitno šta ljudi očekuju.

"Na kraju dana, nije bitno dali smo favoriti na Istoku ili nam predviđaju deseto mesto. Moramo da se takmičimo i igramo kako znamo i umemo, to je jednostavno", dodao je Braun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: