Džumhur u bolnici u Beogradu – "Srećan sam što sam živ"

Bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur nalazi se u bolnici zbog upale pankreasa.

Izvor: RM

Utorak, 24.05.2022.

22:38

Džumhur u bolnici u Beogradu –

Džumhur je posle meča na Rolan Garosu hitno morao u bolnicu zbog izuzetno jakih bolova u stomaku, a lekarski pregledi uvtvrdili su da se radi o akutnom pankreatitisu (upala pankreasa).

Teniser se oglasio na društvenim mrežama objasnivši celokupnu situaciju i zahvalio je svima na podršci.

"Nakon meča u Parizu na Rolan Garosu odjednom sam osetio jake bolove u stomaku. Javio sam se doktoru i odmah sam hospitalizovan u bolnici. Sva istraživanja su pokazala akutni pankreatitis. Na listi od 1 do 5 bila je 5 (najjača). I to se dogodilo samo tri dana pre mog 30. rođendana pa sam od tada na intenzivnoj nezi, četiri dana u Parizu pa sam dalje nastavio u Beogradu"

Kako kaže, nije ni pomislio da bi ovako nešto mogao doživeti "jer je došlo nioukud, zdravom sportisti kakav je on". Dodao je da je doživeo najveću bol u životu i da će biti u bolnici još dve sedmice.

"Na kraju sam srećan što sam živ i što mi nije potrebna operacija. Osećam da ću puno više da cenim život, mnogo više sve prilike, više uživati u stvarima koje su važnije od tenisa, od svega na ovom svetu, a to je moja porodica! Moj sin, moja supruga i svi koji me bezuslovno vole. Drago mi je da se već osećam bolje i vidim napredak"

"Tenis mi u ovom trenutku nije na pameti", napisao je još.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: