Odložen derbi GYL Partizan - Refleks

Izvor: B92

Petak, 28.01.2005.

15:19

Default images

Utakmica 20. kola Goodyear lige između Partizana Pivara MB i Refleksa odložena je na zahtev šampiona Srbije i Crne Gore. Iako je klub iz Železnika prvo odbio zahtev da se meč, zbog bolesti petorice igrača Partizana odloži, liga je dozvolila odlaganje.

Nova utakmica igraće se u utorak 8. februara, u dvorani 'Pionir'.

Košarkaški klub Partizan Pivara MB tražio je odlaganje derbija sa Refleksom zbog velikog broja povređenih i bolesnih igrača. Od ranije su zbog povreda odsutni Dejan Milojević, Predrag Šuput, Vule Avdalović i Slobodan Božović, a još petorica igrača boluju od gripa. Kosta Perović, Uroš Tripković, Luka Bogdanović, Dejan Borovnjak i Petar Božić su gripozni, pa trener Partizana Duško Vujošević ne bi imao na raspolaganju više od osmorice igrača.

Umesto najavljenog prenosa meča Partizan Pivara MB - Refleks, gledaoci televizije B92 će u subotu, od 17 časova moći da pogledaju direktan prenos utakmice Cibona VIP - Union Olimpija. Učesnici Evrolige igraju u Zagrebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: