Džordan otkrio ko je najbolji evropski košarkaš ikada

Majkl Džordan, najveći košarkaš svih vremena, prisustvovao je utakmici NBA lige u Parizu između Milvokija i Šarlota, koji je u njegovom vlasništvu.

Izvor: MT

Subota, 25.01.2020.

13:50

Džordan otkrio ko je najbolji evropski košarkaš ikada
Foto: Getty Images

Najkvalitetnije košarkaško takmičenje već godinama organizuje brojne revijalne i ligaške susrete na starom kontinentu, a evropski igrači dobijaju sve veću ulogu.

Novinare u prestonici Francuske je zanimalo ko je po Džordanu najbolji evropski košarkaš ikada.

"Toni Kukoč je broj jedan, svi znamo zašto. Što se tiče Dražena i Dirka, sigurno su ostavili dubok trag. Da bih odgovorio na to pitanje, trebalo bi mi mnogo više vremena od jedne pres konferencije. Morao bih pročešljati celi popis velikih NBA igrača. To je jako puno posla", rekao je Džordan.

Lebrona Džejma često upoređuju sa Majklom Džordanom, a "Njegovom letećem visočanstvu" to uopšte ne smeta.

"Igrali smo u drugom vremenu. Neverovatan je, jedan od najboljih na svetu, ako ne i najbolji. Prirodno je upoređivati igrače iz različitih era i to će se i dalje događati. Lično, veliki sam Lebronov fan, obožavam da ga gledam. Kada se radi o poređenjima, uzimam to sa dozom rezerve, to je nakraju ipak samo računica", zaključio je Džordan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

271 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: