"Dovedite mi Džordža i dolazim" ANKETA

Kavaj Lenard želeo je da dođe u Los Anđeles Kliperse ukoliko mu franšiza iz "grada anđela" dovede još jednu zvezdu, prenosi ESPN.

Izvor: PT

Subota, 06.07.2019.

10:20

Photo by Vaughn Ridley/Getty Images

Lenard, aktuelni MVP finala, rekao je predstavnicima Klipersa da trejduju za Pola Džordža i da će on potpisati ugovor s njima.

"Lenard i Klipersi imali su sastanak ranije u toku nedelje. Klipersi su bili među favoritima da dovedu Lenarda, ali bi to teško uradili bez trejda za Pola Džordža. Klipersi su već zamišljali Lenarda u Lejkersima i znali su da nemaju izbora. Na kraju, Kavaj nije želeo da ode u Lejkerse, već je hteo da se udruži sa "PG". Vlasniku u generalnom menadžeru Klipersa jasno je rekao – dovedite mi Pola Džordža i dolazim", napisao je na Tviteru Adrijan Vojnarovski.

U osam ujutru po centralnoevropskom vremenu mediji u SAD saopštili su da Kavaj Lenard dolazi u Los Anđeles Kliperse, koji će trejdovati Šeja Gildžes-Aleksandra, Danila Galinarija i pikove za Pola Džordža.

Želja "Kandže" je tako ispunjena i sledeće sezone očekuje nas "paklena" košarkaška godina u NBA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: