"Bobinaciju" osetio i Makabi iz Haife, ostali Srbi neprimetni

Srpski reprezentativac Boban Marjanović nastavio je sa sjajnim partijama u predsezonskim utakmica Los Anđeles Klipersa.

Izvor: B92

Petak, 12.10.2018.

08:55

Photo by Jayne Kamin-Oncea/Getty Images

Klipersi su u "Stejpls centru" očekivano deklasirali Makabi iz Haife sa 124:76, a Marjanović je ponovo bio najbolji igrač svog tima.

Bobi je na terenu proveo 17 minuta i za to vreme postigao 18 poena (9-11 za dva), uz 12 skokova i po jednu rampu, ukradenu i izgubljenu loptu.

Nekadašnji igrač Detroita, Mege i Crvene zvezde bio je najefikasniji od 16 igrača koji su se upisali u strelce, a dvocifreni su bili još Galinari i Harel sa po 12 poena, kao i Motli i Valas sa po 11.

Roman Sorkin je za Makabi postigao 12 poena, a Lukas Hausman i Danijel Koperberg po 10.

Ni u drugoj utakmici po povratku na parket Miloš Teodosić nije blistao, za 13 minuta je ubacio 2 poena (1-4 iz igre, 0-2 za tri), a imao je i 6 skokova i 3 asistencije. U drugoj utakmici noćašnjeg programa Sakramento Kingsi su doživeli pravi debakl od Jute Džez – 132:93.

Kingsi nisu mogli da računaju na Bogdana Bogdanovića koji se i dalje oporavlja od povrede, a Nemanja Bjelica je, poput Teodosića, imao slab učinak.

Beli je odigrao 13 minuta u porazu i nije postigao niti jedan poen, pošto je promašio sva tri šuta iz igre. Uspeo je da uhvati dve i izgubi jednu loptu.

Najefikasniji u timu Sakramenta bio je Marvin Begli Treći sa 17 poena, Vili Koli-Stajn je ubacio 16 poena, dok su po 12 poena dodali Hari Džajls i Džastin Džekson.

Daleko raspoloženiji su bili igrači Jute, u čijim redovima se istakao Rudi Gober sa 18 poena i sedam skokova, Alek Burks je ubacio 17 poena, Grejson Alen 14, Donovan Mičel 13, Džae Krauder 12, a Derik Fejvors 11 poena uz 12 skokova.

Pobedu je ostvario još Toronto nad Nju Orleansom u pravom košgeterskom okršaju – 134:119.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: