Džentri posle trijumfa Nju Orleansa: Hvala Kobiju Brajantu...

Džru Holidej je u poslednjoj utakmici prve runde plej-ofa Zapada između Nju Orleansa i Portlanda bio jedan od junaka, a lako je mogao da postane tragičar.

Izvor: MLJ

Nedelja, 22.04.2018.

21:40

Džentri posle trijumfa Nju Orleansa: Hvala Kobiju Brajantu...
Getty Images

U finišu meča kada se rezultat lomio primio je loptu nadomak aut linije i sudije su isprva dosudile aut u korist Trejlblejzersa.

Odluka je promenjena posle pregledanja snimka, a trener Pelikana Alvin Džentri se osvrnuo na tu situaciju i zahvalio neočekivano - Kobiju Brajantu.

"Hteo bih da zahvalim Kobiju Brajantu i njegovim Kobi 1 patikama. Jer da nismo imali njih, on bi (Holidej) verovatno zgazio liniju. Ali pošto je nosio te stare patike pete su mu bile iznad i nije izašao u aut, a mi smo dobili loptu nazad", rekao je Džentri odmah na početku konferencije.

Brajantu ovo nije promaklo pa je na društvenim mrežama čestitao treneru koji je nakon uvoda i 'zahvalnice' Mambi rekao da želi da trenerski pobedi Stiva Kera ukoliko i Golden Stejt prođe dalje u seriji sa San Antonio Sparsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: