Lav: Najveći problem je što smo ostali bez Kajrija

Klivlend Kavalirsi će posle nekoliko godina prvi put kroz plej-of ići bez superzvezde Kajrija Irvinga.

Izvor: LN

Subota, 14.04.2018.

19:43

Lav: Najveći problem je što smo ostali bez Kajrija
Photo by Mike Lawrie/Getty Images

Igrač u koga će biti uprto najviše očiju, i koji će morati da postane legitimna druga opcija ekipe, je krilni centar Kevin Lav.

"Siguran sam u svoje sposobnosti. Znam koji su ulozi, znam da ću morati više da se trudim, ali mislim da tu nema razlike od prethodnih godina. Sve što treba da uradim je da izađem na teren i igram", rekao je Lav.

Kavsi se u prvoj rundi plej-ofa istočne konferencije sastaju sa Indijanom, koja je letos takođe ostala bez jedne zvezde, Pola Džordža.

Lav je uz Džejmsa, Tompsona i Smita jedini igrač koji je ostao u timu iz šampionske generacije.

"Uvek se osećam da, kada izađemo na teren, izgledamo kao da ćemo pobediti svaku utakmicu. Mislim da smo veoma čvrsti, i jako je teško pobediti nas četri puta. Imamo najboljeg igrača na svetu, kao i dosta igrača koji su željni dokazivanja", izjavio je Lav i na pitanje šta misli da će biti najteži deo plej-ofa rekao, "To što smo ostali bez Kajrija. Posle tog trejda, svi ćemo morati da se dodatno trudimo u napadu".

Američki krilni centar rekao je da je u prethodnim danima bio glasniji na treninzima, najviše kako bi pomogao svojim saigračima koji, ili nemaju, ili imaju jako malo iskustva u doigravanjima.

"Takav je Kevin. On ima isti pristup svake godine od kad je ovde i zna da je bitan deo onoga što pokušavamo da uradimo. Imaćemo dosta akcija za njega i dosta toga će ići preko njega. Moraće da bude odličan i mislim da će biti", rekao je trener Klivlenda Tajron Lu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: