Sport / NBA 53

"Teodosić bi mogao da potpiše ugovor vredan 75m$"

Agent Miloša Teodosića Nik Lotsos pričao je za "NBA Greece" o svom klijentu i letu iza nas koje je po svemu viđenom bilo istorijsko za Srbina.

PTIzvor: B92
EPA/MIKE NELSON

Rivers: Samo posebni mogu kao Teodosić

Teodosić se već igra košarke u Klipersima! (VIDEO)

Teo pokazao magiju, fale samo poeni

ANKETA: Ko će biti najbolji Srbin u NBA?

Teodosić je u julu dogovorio saradnju sa Klipersima, međutim pre toga je mogao da završi u Čikagu.

Srpski plejmejker krenuo je veoma dobro u dresu u Los Anđeles Klipersa, a prema Lotsos ovog leta sve je bilo dogovoreno sa Čikago Bulsima.

"U Trevizu sam se prvim čovekom među skautima Ivicom Dukanom koji je sovjevremeno odveo Tonija Kukoča u Čikago. Njegovo mišljenje se veoma poštuje u orzanizaciji Bulsa. Pričali smo i on mi je rekao da je Miloš najbolji mogući igrač kojeg bi mogli da dobiju. Posle nekoliko dana me je pozvao generalni menadžer Gar Forman", rekao je Lotsos za "NBA Greece" a potom i dodao.

"Imali smo dogovor za trogodišnji ugovor vredan 30 miliona dolara, sličan kao što Bogdanović ima u Sakramentu. Takođe, želeo sam da Miloš svako leto može da izađe iz ugovora jer mislim da može da ostvari "Ol-star" ugovor. Bili smo spremni na potpis, a i Forman je želeo da dovede Teodosića jer u Čikagu ima mnogo Srba", rekao je dodao je Lotsos.

Teodosić je potpisao dvogodišnji ugovor sa Los Anđeles Klipersima, s tim što će naredne godine moći da izađe iz ugovora ukoliko bude želeo.

Oko dogovora sa Čikagom nije bilo ništa jer su Bulsi trejdovali Džimija Batlera.

"Znao sam da do dogovora ništa neće biti kada su trejdovali Batlera. Dva dana kasnije zvao me je Formar i rekao mi da ne žele ovakvoj ekipi koja kreće ispočetka, da dodaju 30-godišnjaka koji nema iskustvo u NBA", kazao je Lotsos.

Lotsos smatra da je ugovor sa Klipersima odličan jer bi Teo narednog leta mogao da potpiše veliki ugovor.

"Teodosić bi narednog leta mogao čak da potpiše ugovor vredan od 75 miliona dolara", rekao je Lotsos.

Komentari 53
Čitajte
Pošalji komentar