Rouz stiže na pripreme SAD

Otkazi Blejka Grifina i Kevina Lava uzburkali su američku javnost, ali je sada sva pažnja usmerena najavljenom dolasku Derika Rouza u trening kamp.

Izvor: SV

Ponedeljak, 28.07.2014.

18:28

Default images

Plejmejker Čikago Bulsa je u poslednje dve sezone imao velike probleme sa povredama kolena, a poslednju takmičarsku utakmicu odigrao je 21. novembra.

“I dalje imam svoje ciljeve, vidim da ima sumnjičavih oko mene, biće mi veoma zanimljivo da gledam kako jedu svoje reči“, istakao je Rouz.

Nekadašnji MVP lige je na putu povratka u formu, a u okviru rehabilitacije pojaviće se na trening kampu reprezentacije Sjedinjenih Država, a u zavisnosti od načina njegovog oporavka mogao bi vrlo lako da se nađe u u konačnom spisku putnika za Mundobasket.

Iako se čini kao već iskusan košarkaš, Rouz ima tek 25 godina, pre šest je izabran kao prvi pik na draftu, a za najkorisnijeg igrača kompletne lige proglašen je 2011. godine.

Tada je prosečno beležio 25 poena, 7,7 asistencija i nešto više od četiri skoka po utakmici. Propustio je kompletnu sezonu 2012/13, a u nedavnoj završenoj je nastupio na svega deset utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: