Loš dan igrača iz SCG, Finiks silan

Izvor: B92

Četvrtak, 03.02.2005.

09:49

Default images

Prethodne noći u NBA odigrano je 8 mečeva, a igrači iz SCG imali su veoma slab učinak.

U porazu Nju Džersija od Bostona 110:89, Nenad Krstić za 12 minuta ostvario je samo 4 skoka, bez poena. Krstić se loše osećao i žalio da mu nedostaje vazduh, a posle meča odveden je u bolnicu na rendgen i magnetnu rezonancu, ali su oba nalaza bila negativna. Detroit je pobedio Atlantu 99:84, a Darko Miličić za 4 minuta imao je samo jednu blokadu, Predrag Drobnjak je bio solidan sa 14 poena i 4 skoka za 22 minuta. Sakramento je posle produžetka pobedio Golden Stejt 111:107, a za poražene Žarko Čabarkapa ubacio je 3 poena, uz po 2 skoka i asistencije za 10 minuta u igri.

Finiks Sansi odličnom partijom završili su seriju od šest mečeva u gostima (5 pobeda, 1 poraz), a ovoga puta  bili su prejaki za Minesotu. Amare Stodemajer sa 23 poena predvodio je čak šestoricu igrača sa dvocifrenim brojem poena, a meč je rešio sa 14 poena u drugoj četvrtini, čime je timu izu Arizone doneo nedostižnih 15 poena razlike na poluvremenu. Tokom meča gosti su imali i 40 koševa prednosti, a Ti-Vulvzima ovo je bio treći najteži poraz u istoriji kluba. Za Minesotu Voli Zerbiak ubacio je 16 poena. Kevin Garnet ostavrio je dabl-dabl, sa 12 koševa i 13 skokova.

Od povratka Stivena Džeksona u tim Indijane Pejsersa, ekipa ne zna za pobedu. U duelu sa Torontom kod kuće Džekson je direktno “odlučio” pobednika.

Igralo se poslednjih 2 sekunde utakmice, a Indijana je vodila sa poenom razlike Reptorsi su u poslednjem napadu odigrali na Džejlena Rouza, koji je lako prošao Džeksona, koji je ipak stigao da ga faulira. Rouz je pogodio oba slobodna bacanja i doneo pobedu gostima 98:97. Najefikasniji kod Toronta bio je Kris Boš sa 25 poena i 15 skokova, a Rouz je ubacio 22. Džekson je bio prvi strelac Indijane sa 18 poena, a Džef Foster ubacio je 16 uz 12 skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: