Utorak, 30.01.2018.

17:00

"Daš Grifinu 151 milion, pa ga trejduješ?! Dok je problem!"

Reakcije na veliki trejd između Los Anđeles Klipersa i Detroit Pistonsa još uvek se ne stišavaju, a sada se oglasio nekadašnji igrač Klipersa Met Barns.

Izvor:

Getty images

Čelnici tima iz 'Grada anđela' u Mičigen su poslali najveću zvezdu Blejka Grifina, koji je prethodnog leta potpisao petogodišnji ugovor vredan 151.000.000 dolara, a za uzvrat su dobili našeg Bobana Marjanovića, Tobajasa Herisa i Ejverija Bredlija, uz pika pve i druge runde na narednom draftu, što im je doneo 'pad' na 629.000 ispod granice poreza na luksuz.

"Znači, trejdujete ovog momka pošto ste mu dali onoliko novca? Svi u organizaciji, odnosno svi koji su igrali tamo znaju – DOK JE PROBLEM!!! Obavezno spakuj jaknu BG! Volim te brate", napisao je Barns sa svom Instagram profilu.

Spekuliše se da ovo nije kraj velikim promenama u timu Miloša Teodosića, pošto se najavljuje i odlazak Diandrea Džordana, odnosno sjajnog Lua Vilijamsa, pošto se očekuje da generalni menadžer Džeri Vest na leto pokuša da dovede jednu ili dve velike zvezde – Lebrona Džejmsa, Demarkusa Kazinsa, Pola Džordža, Ajzeu Tomasa...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

19 h

Podeli: