Nova vest
Fudbal 228

24.4.2024.

22:37

Zvezda u finalu Kupa – dupla pobeda u derbijima; Milojevića naljutilo pitanje; Duljajev status upitan

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije, posle pobede nad Partizanom rezultatom 2:0.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Kup Srbije, polufinale

Crvena zvezda – Partizan 2:0 (2:0)
Filipović 27ag, Olajinka 29
Stadion: Rajko Mitić (Beograd)
Sudija: Miloš Milanović (Ćuprija)

Burno je bilo u danima između dva "večita" derbija, te se zvanično nije znalo ni da li će se igrati do veče pred susret dva najveća srpska kluba.

Crno-beli su najavili da će na teren izaći u majicama sa porukom za čelne ljude Fudbalskog saveza Srbije. To se nije desilo, a igrači Partizana i Igor Duljaj su na drugi, neobičan način iskazali revolt.

Bolji je bio gost u uvodnim minutima, ali je Zvezda uspela sa dva gola između 27. i 29. minuta da praktično reši pitanje pobednika.

Heroj je bio Piter Olajinka, koji je najpre "naterao" Aleksandra Filipovića da postigne autogol, a potom se i sam upisao u strelce.

Posle meča, prve utiske su odmah podelili i treneri dve ekipe – Vladan Milojević i Igor Duljaj.  Naravno, opširniji su bili na konferenciji za medije posle meča, gde je Duljaj pričao o svom statusu i onom nekih igrača, dok je Milojević osim o meču, tu priliku iskoristio i da odgovori na komentare Feđe Dudića, trenera kragujevačkog Radničkog.

Na kraju, ali ne i najmanje bitno, naši novinari su dali ocene fudbalerima Zvezde i Partizana.

Meč, kao i dešavanja posle njega ste mogli da pratite putem našeg bloga..

Završeno

17:00

Filipović 27ag, Olajinka 29
  CZV   PAR  
  2 : 0  

22:37

Toliko od nas za večeras

Hvala što ste bili uz B92.sport i pratili derbi u polufinalu Kupa Srbije, u kom je Zvezda savladala Partizan rezultatom 2:0.

22:32

Hvang o meču

"Kao što vidite, svi su srećni. Ne samo jer smo se plasirali u finale, već jer smo ih pobedili. Pobedili smo našeg najvećeg neprijatelja. Više smo nego srećni i idemo po duplu krunu. Ostalo je sedam utakmica i moramo da damo sve od sebe."

22:27

Konferencije za medije dvojice trenera

22:19

Milojević odgovorio Feđi Dudiću

Trener Radničkog Feđa Dudić govorio je u emsiji "Indirektno" na K1 televiziji o ubedljivom porazu od Zvezde na stadionu "Rajko Mitić" (5:0).

"Uzeo bih jednu rečeicu od gospodina Zorana, da nijedan navijač Zvezde nije zadovoljan da njegov tim pobeđuje na način na koji pobeđuje i time ću reći sve, bez obzira na to što je bilo 5:0", rekao je Dudić.

Posle pobede nad Partizanom, Milojević je upitan da prokomentariše tu izjavu.

"Sve razumem, sve je deo fudbala. Mnogo mi smeta i mislim da je to jedna poruka. Ako se ponašaš, ne možeš da izađeš i uzimaš Zvezdu kao instituciju. Ima dosta ljudi koji dolaze i pokazuju nepoštovanje. Za mene nije pošteno, nije fer. Meni je zasmetalo. Ne može neko ko je sa strane, da radi, živi, prima platu. Ja sam bio na Kipru, sa APOEL-om nisam osvojio titulu, ali nikad nisam izašao i pričao o nečem nefudbalskom. Poštovao sam narod Kipra, njihovo prvenstvo. To nije prvi put. Moja poruka je da povedu računa šta pričaju. Nemojte da uzimate instituciju kao što je Zvezda, Partizan, Vojvodina. Radnički se bori za Evropu. Ući će zbog nekih bodova Zvezde, Partizana... Nije pošteno, tako ne mogu da se ponašaju. Kada odem u drugu zemlju, moram da se ponašam po pravilima. Takve izjave su kažnjive po fudbalskom savezu. Dobiće ovde jedan lep prijem kada bude došao. Mislim da je to neukusno. Da li mi je zasmetalo– jeste", glasio je Milojevićev odgovor.

22:05

Konferencija za medije Vladana Milojevića – utisci posle meča

"Utakmica je bila dobra. Specifična utakmica, takmičenje koje se igra na jednu utakmicu. Cilj nam je bio da ovu utakmicu završimo bez penala. To je lutrija. Partizan je dve utakmice prošao na penale. To nam je bio cilj. Znali smo da Partizan igra najbitniju utakmicu u sezoni, ulazak u finale, borba za trofej, koji poslednjih godina nije osvojio. Imali smo probleme sa par igrača. Jako je teško odigrati dve utakmice u visokom intenzitetu. Kontrolisali smo igru. Partizan je izašao u promenjenom sastavu. Jasno se videla ideja Duljaja. Dobar rad Igora i njegovog stručnog štaba. Osujetili smo. U početku smo imali problema, ali smo posle kontrolisali utakmicu. Možda je rezultat mogao da bude i veći u našu korist.Čestitao bih našim divnim i vernim navijačima. Okrećemo se dalje, utakmica je iza nas. Očekuje nas još jedan derbi protiv Vojvodine u Novom Sadu."

21:47

Ono što sve zanima – zašto Filipović ispred Stojkovića?

"Imamo važnu utakmicu u nedelju. Naravno da je svaka sledeća važna. U nedelju može mnogo toga da se reši. Malo smo hteli da odmorimo Aranđela jer je došao iz tima protiv kog igramo. Biće u konkurenciji za meč u nedelju", obrazložio je svoju odluku Duljaj.

21:43

Konferencija za medije Igora Duljaja

"Moj status u klubu je pod znakom pitanja od prvog dana. Nisam opterećen time. Na ljudima iz kluba je da reše kakav će biti moj status. Najvažnije je šta ostavljam sledećem treneru. Da li je to ekipa koja ima potencijal. Ako pogleda današnje igrače, da krenemo od Kovačevića, koji ima 19 godina, kapiten Marković 24-25, Goh 22, Severina 23, Baždar 20 godina. To su igrači koji imaju sadašnjost i budućnost. Vreme će pokazati da li je to bio ispravan put ili ne."

21:20

Prve utiske izneo i Igor Duljaj

"Na kraju se pamti rezultat. Zvezda je bila bolja za ta dva gola. Mi smo u napad stavili dva brza igrača i tu smo stavili u problem Zvezdu. Ali, naivno smo primili prvi, potom i drugi gol. Kasnije je utakmica bila izbalansirana i bilo je prostora za igrače Zvezde, jer smo mi morali da rizikujemo sa više igrača napred. Izuzetno je teško igrati sa Zvezdom na njihovom stadionu dva puta u četiri dana. Moramo da se spremamo za naredni meč.

Zvezda u svojim redovima ima dosta iskusnijih igrača. Ako smo iz ovog poraza dobili, to su Baždar koji ima 22 igrača, Severina 23, Goh 25, Marković 23... Ovaj tim ima potencijal.

Sveta Marković se požalio na bol u kolenu i nisam želeo da rizikujem. To je jedini razlog zbog čega je došlo do promene na poluvremenu"

21:09

Piter Olajinka posle meča

"Bila je jako teška utakmica, borili smo se zajedno. Veoma sam zadovoljan rezultatom i zato što smo se plasirali u finale".

Najbolja utakmica u dresu Zvezde?

"Ne znam da li je najbolja, ali nadam se da će biti ubuduće još boljih".

21:09

Vladan Milojević posle meča

"Sigurno da ovu pobedu posvećujemo našem preminulom Gagiju. Mnogo nam je značilo, to nam je dalo i neki ekstra motiv. Bilo je teško ovih dana. Mislim da smo mu ispunili želju. Moram da pohvalim Šumadinca, ja iz Aranđelovca, on iz Topole. Jako dobro pripremljena utakmica od Partizana. Partizan je imao svoje šanse, Glazer odbranio nekoliko šansi, Jovanović sa druge strane. Partizan pokušao sa Kalululom, sa Gokom iza Baždara. Onog trentka kad smo videli kojih 11 će izvesti, videli smo njegovu ideju. Svaka čast kolegi na stvarno dobro pripremljenoj utakmici. Dobar derbi. Srećni smo, idemo u finale, to je bio cilj, ja sam poseebno srećan, ovo mi je prvo finale sa CZ. Igrao sam sam Čukaričkim. Igramo sa Vojvodinom, plej-of je mnogo teških utakmica. Pohvalio bih navijače. Partizanu mnogo sreće u nastavku sezone."

 

21:05

Kraj!

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije.

21:02

90‘ Igraće se još četiri minuta

Partizanu potrebna dva gola kako bi izborili penale.

20:59

89‘ Jovanović briljira

Da su svi na nivou golmana Partizana...

Pokušao je Saldanja na drugoj strani terena da postigne barem jedan gol Partizana, ali se iz toga izrodila šansa na drugoj strani.

Šutirao je Mijailović snažno sa ivice šesnaesterca, ali Jovanović paradom šalje loptu u korner. Posle izvođenja istog još jedna odbrana.

20:53

84‘ Ponovo period igre Zvezde

Kao i uvek kada uđe sa klupe razigran je Aleksandar Katai koji stvara neprijatnosti igračima Partizana ispred gola Aleksandra Jovanovića.

Ono što je važnije za Zvezdu, prekinuo je period nešto bolje igre crno-belih.

20:46

79‘ Olajinka mora da izađe

Najbolji akter susreta van terena posle starta protivnika.

Umesto njega će u nastavku igrati Naser Điga.

Neposredno pre izlaska Nigerijac je dobio žuti karton.

20:43

74‘ Nikolić testirao Glazera

Najbolja prilika za Partizan u drugom poluvremenu.

Šutirao je Nemanja Nikolić sa ivice šesnaesterca, ali je oprezan bio Glazer.

Od svega samo korner.

20:40

72‘ Saldanja na terenu!

Duljajev "ol-in". Ulazi Brazilac uemsto Nikole Antića.

20:39

68‘ Prva promena i kod Zvezde

Na terenu je Aleksandar Katai umesto Osmana Bukarija.

20:34

63‘ Dupla promena kod Partizana

I dalje bez Saldanje, kao i promena kod Zvezde.

U igri su Birbas Natho i Aleksa Janković. Izašli su Goh i Severina.

20:29

60‘ Zvezda traži penal

Olajinka signalizira da je jedan od protivničkih fudbalera igrao rukom, ali sudija ne pokazuje na "belu tačku".

Nigerijac je centrirao, a Kovačevića lopta pogađa u ruku dok je bio u klizećem startu.

Meč se nastavlja.

20:26

57‘ Jovanović čuva Partizan

Maestralna reakcija golmana Partizana.

Imala je Zvezda skraćeni korner, centrirao je Hvang, a na drugoj stativi bio Ivanić.

Šutirao je jednom vezista Zvezde iz neposredne blizine, Jovanović odbranio, a potom još jednom nakon drugog pokušaja protivničkog igrača.

Otišla je lopta u korner, a posle nje Endaij promašio veliku šansu. Doduše, do koje je došao iz ofsajd pozicije.

20:24

56‘ Nova izmena kod gostiju

Nemanja Nikolić menja Alda Kalulua.

Najverovatnije će Nikolić zauzeti centralno mesto u napadu, a Baždar se premestiti na levo krilo.

20:17

52‘ Olajinka se zaigrao

Previše lako u ovim trenucima Zvezda probija odbranu Partizana.

Nesigurno čitav meč izgleda Aleksandar Filipović, a ponovo je on bio taj koji je ispao.

Proleteo je ispred Nigerijca, koji potom iz solidne pozicije šutira visoko.

20:16

46‘ Počelo je drugo poluvreme

Može li Partizan do dva gola?

20:15

Kapiten Partizana izlazi iz igre

Neočekivana promena Igora Duljaja.

Svetozar Marković izlazi, a na njegovom mestu će igrati Aranđel Stojković.

Kapiten Partizana je dobio udarac u glavu pri kraju prvog poluvremena, ali je razlog promene najverovatnije onaj žuti karton koji je dobio još pre početka meča.

20:07

"Delije" raspoložene na pauzi
B92/MT

19:57

Poluvreme – 2:0

Fudbaleri Zvezde daleko zadovoljniji odlaze na pauzu sa dva gola prednosti.

Igrač meča je za sada Piter Olajinka, koji je na prethodnim derbijima imao perifernu ulogu. Priliku od prvog minuta je iskoristio da najpre "natera" Filipovića da postigne autogol, a potom se i sam upiše u strelce.

Partizanu su u nastavku potrebna dva gola kako bi izborili penale. Podsetimo, produžetaka nema.

19:55

45‘ Igraće se još dva minuta

I nešto preko, zbog ukazivanja pomoći Antiću.

19:51

45‘ Stamenić raskrvario Antića

Pokušao je "makazicama" da postigne gol Marko Stamenić, ali je tom prilikom udario Nikolu Antića.

Zakačio je kramponima po glavi beka Partizana i raskrvario ga, pa se trenutno ukazuje pomoć fudbaleru gostiju.

Stamenić je zbog ovoga sankcionisan žutim kartonom.

19:47

42‘ Marković na zemlji

Po drugi put na meču, jedan fudbaler Partizana se našao na travi.

Ovoga puta kapiten Partizana, nakon što je čelom udario Endiaja u potiljak u vazdušnom duelu.

Čini se da ovaj prekid neće potrajati i da će Svetozar nastaviti meč.

19:45

38‘ Ogroman promašaj Stamenića

Sigurno je Zvezdin vezista bio srećan kada je pomoćni sudija podigao zastavicu za ofsajd poziciju, iako je pitanje da li je bio u nedozvoljenoj pozicji.

Izbio je posle sjajnog pasa sam pred Jovanovića i šutirao na dalju stativu, ali čuvar mreže Partizana to brani.

19:44

34‘ Partizan traži penal

Protesti Igora Duljaja.

Centrirao je Nikola Antić, a lopta je pogodila Srđana Mijailovića u ruke.

Ipak, one su bile skupljene iza leđa, pa tako Miloš Milanović ne smatra da je bilo elemenata za najstrožu kaznu.

19:38

29‘ Gol! (2:0)

Zvezda ekspresno duplira prednost. Strelac je Piter Olajinka.

Malopre je Filipović ispred njega poslao loptu u mrežu Jovanovića, ali ovaj put Nigerijac stiže do gola.

Ponovo preko desne strane crveno-beli stižu do pogotka. Stamenić je proigrao Mijailovića, a ovaj centrira na drugu stativu i prebacuje Filipovića.

Smiren je bio Olajinka, najpre primio loptu na grudi, a potom je "zakucao" u protivničku mrežu.

19:36

27‘ Gol! (1:0)

Crvena zvezda je povela u polufinalu Kupa Srbije. Autogol Aleksandra Filipovića.

Izbacio je Hvang protivničkog čuvara na desnoj strani i centrirao, a na drugoj stativi defanzivac crno-belih smešta loptu u svoju mrežu.

Katastrofalan start za igrača koji je zamenio Aranđela Stojkovića po desnom boku.

19:27

22‘ Baždar! Umalo

Nova propuštena šansa za fudbalere Partizana.

Zahid, Severina i na kraju Baždar su učestvovali u novoj akciji crno-belih koja još jednom ostaje bez konkretnog ploda.

Sjajno je Samed zadnjom promenom izbacio Srđana Mijailovića, ali šut ka daljem, gornjem uglu odlazi previsoko.

19:26

Možda i ključni duel

Severina na Rodića, da li će fudbaler Partizana ponovo nadigrati iskusnog defanzivca Zvezde?

Pedja Milosavljevic / STARSPORT

19:23

15‘ Goh propušta veliku priliku!

Sjajna vizija Sameda Baždara koji je kreirao prvu šansu na ovom meču.

Iz prve je napadač crno-belih prosledio loptu do Goha iza leđa kompletne odbrane protivnika.

Mogao je Goh još da vuče loptu, ali je odlučio da šutira pre vremena, što Glazer brani.

Otišla je lopta u korner, ali se nova šansa posle njega nije izrodila.

19:22

13‘ Kalulu na zemlji

Uhvatio se fudbaler Partizana za glavu posle kontakta sa protivničkim igračem, ali nije ništa ozbiljno kako se isprva stekao utisak.

Partizan visoko igra u uvodnim minutima, a Zvezda čeka svoju priliku. Malopre je Ivanić probao iz daljine, ali je izblokiran.

Za sada bez većih prilika na meču.

19:14

7‘ Partizan ofanzivniji na startu

Severina ponovo pravi problem po desnoj strani defanzivcima Zvezde, nešto što smo često gledali tokom prethodnog derbija.

Proigrao je ovog puta Kalulua, koji je u protivničkom šesnaestercu pokušao da proigra Goha.

Ipak, nedovoljno dobro. Od svega samo korner.

Peđa Milosavljević/Starsport

19:08

1‘ Početak

Utakmica je konačno počela.

19:07

Žuti karton za Markovića

Utakmica nije ni počela, a kapiten Partizana je sankcionisan.

Miloš Milanović je njega upisao u beležnicu, zbog kašnjenja tima na startu meča.

Veliki peh za crno-bele, s obzirom na to da Marković igra na poziciji štopera.

19:06

Utakmica još ne počinje

Trebalo je pre šest minuta da krene lopta sa centra, ali i dalje to nije slučaj.

Igor Duljaj drži govor kraj aut-linije i odlaže početak što izaziva nezadovoljstvo domaćih navijača.

B92.sport/MT
 
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

19:03

Minut ćutanja

U čast Dragana Milanovića.

B92/MT

19:02

Partizan bez najavljenih majica

Trebalo je crno-beli da izađu u majicama sa porukom za Fudbalski savez Srbije, ali do toga nije došlo.

"Neki ljudi nikada neće saznati kako je lepo zaspati mirne duše i čistog obraza", trebalo je da piše na majicama uz "hešteg" FSS.

18:59

Fudbaleri Zvezde nose majice u čast Dragana Milanovića

Na belim majicama koje nose crveno-beli se nalazi lik nedavno preminulo ekonoma Zvezde.

Milanović je preminuo u 55. godini života posle borbe sa opakom bolešću.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

18:55

Dok čekamo početak derbija, pogledajte kako je Vojvodina prošla u finale

18:42

Slaba poseta

Daleko manja zainteresovanost navijača nego pred prethodne derbije.

Teško da će u Ljutice Bogdana biti i 20.000 pristalica "večitih".

18:30

Sve više navijača ispred stadiona
B92/MT

18:19

Igor Duljaj pred početak meča

Pred 171. "večiti" derbi je njegov tim promašio put na putu ka stadionu, da li je suflirao vozaču da to još jednom uradi?

"Nismo sujeverni, tako da nismo promašili put. Najvažnije je da odradimo ono što smo planirali, a to je da dobijemo Zvezdu. Imamo cilj, imamo ambiciju. Neće biti nimalo lako jer smo već pre nekoliko dana imali utakmicu. Nadam se da će doći dosta navijača uprkos ovom lošem vremenu."

Među stativama je Aleksandar Jovanović, a Filipović je na mestu desnog beka zamenio Stojkovića.

"Partizan ima dva odlična golmana i stručni štab. Sve što smo radili protekle nedelje, samo smo preneli na teren. Mi imamo svoju ideju, svoj plan, svoju taktiku. Biće zanimljivo videti kako će to izgledati danas. Ovo je specifična utakmica jer može da donese trofej jednom od timova."

Burno je bilo prethodnih dana u Humskoj. Nisu crno-beli imali konferenciju za medije pred ovaj meč, pa je Duljaj upitan da li ima šta sada da kaže, za šta nije imao priliku.

"Nisam ja odložio konferenciju. Mi samo izvršavamo ono što klub postavi pred nas. Nemam šta da dodam, biće vremena."

Da li su vežbali penale?

"Nismo"

18:10

Vladan Milojević pred početak meča

"Sve je smešteno u 90 minuta. Sasvim jedno drugo takmičenje nego što je prvenstvo. Sigurno da Partizan ima ambicije, mi naše. Kolike su nepoznanice, šta je spremio moj kolega Duljaj, videćemo na terenu."

Da li je njegov tim vežbao penale?

"Mi smo spremni za sve. Da li smo pripremljeni, videćemo."

18:00

Vojvodina prvi finalista

Gosti iz Novog Sada su slavili u finišu u na "Čika Dači".

Gol odluke protiv Radničkog postigao je Seid Korać u 91. minutu.

O tome opširnije pročitajte ovde.

17:51

Klupa

🔴⚪ Crvena zvezda: Zoran Popović, Jovan Šljivić, Naser Điga, Aleksandar Katai, Gelor Kanga, Žan Filip Kraso, Uroš Sremčević, Nikola Knežević, Nemanja Milunović, Lazar Nikolić, Ognjen Mimović

⚫⚪ Partizan: Miloš Krunić, Aranđel Stojković, Siniša Saničanin, Frenk Kanute, Bibars Natho, Mateus Saldanja, Aleksandar Šćekić, Nemanja Nikolić, Mateja Stjepanović, Aleksa Janković, Natan de Medina

FK Partizan

17:44

Sastavi

Nedugo nakon naših projekcija, objavljeni su i zvanični timovi za derbi u polufinalu Kupa.

Milojević je odlučio da ovog puta menja, doduše minimalno, pa je Kangino mesto zauzeo Piter Olajinka.

Kod Partizana Aleksandar Jovanović počinje od starta, ali ne i Mateus Saldanja ispred kog je priliku dobio strelac prvog gola sa prošlog susreta Samed Baždar.

Kalulu, Goh i Severina će igrati iza njega.

🔴⚪ Crvena zvezda: Glazer - Mijailović, Dragović, Spajić, Rodić - Stamenić, Hvan - Bukari, Ivanić, Olajinka - Endijaje

⚫⚪ Partizan: Jovanović - Filipović, Kovačević, Marković, Antić - Ovusu, Zahid - Severina, Goh , Kalulu - Baždar

17:41

Potencijalna startna postava Partizana

Trener Igor Duljaj nije održao konferenciju za medije pred ovaj meč, pa smo tako ostali uskraćeni i za priliku da nam direktno saopšti zdravstveni bilten ekipe.

Aleksandar Jovanović je umalo bio spreman za prethodni derbi pa ga ovaj put očekujemo od starta, dok je Saldanja ušao kao rezervista i trebalo bi da počne meč. Naravno, Krunić i Baždar od starta su podjednako realne opcije.

Kastiljo je doživeo prelom nosa i to će za posledicu imati pretumbavanje veznog reda. Odbrana je ista kao i za prethodni meč.

Chosen11.com

17:33

Sat i po pred derbi – gužva u Beogradu, ispred stadiona prazno

Nevereme nije sprečilo Beograđanje da krenu na derbi.

Navijači oba kluba su poranili ka Ljutice Bogdana, ali do tamo nisu stigli još uvek.

B92/MV
 
Ipak, do stadiona još uvek nisu stigli. Ispred "Rajka Mitića" je prazno u ovom trenutku.
 
 
B92/MT

17:25

Potencijalna startna postava Zvezde

Da li će Milojević i po treći put ove sezone izvesti na teren identičnih 11 igrača?

Rodić je spreman prema poslednjim najavama, te bi to vrlo lako moglo i da se ostvari.

Heroj prethodnog derbija Aleksandar Katai ne može od prvog minuta i ponovo će biti u ulozi džokera.

Chosen11.com

17:07

Tipujte
loader

17:04

Pravdu deli Miloš Milanović
Peđa Milosavljević/Starsport

Sudija iz Ćuprije ima iskustva u najvažnijem meču srpskog klupskog fudbala, čak i u istom takmičenju gde je bio delegiran za finale pre dve godine. Tada je Zvezda slavila rezultatom 2:1, golovima Aleksandra Kataija.

Pomoćne sudije će biti Milan Pašajlić i Novak Novaković, a četvrti arbitar je Milan Ilić. U VAR sobi će sedeti Milan Stefanović i Aleksandar Živković.

17:03

Drugi polufinalni par čine Radnički 1923 i Vojvodina – taj meč je u toku

17:02

Vladan Milojević, trener Zvezde

"Ono što prvo treba da naglasim to je da, jedno takmičenje koje se igra na ispadanje. Najmasovnije takmičenje. Od samog početka je specifično. Nije takmičenje poput prvenstva gde imate druge mečeve na kom možete da popravite učinak. Ovo je nokaut takmičenje protiv "večitog" rivala. Naše su ambicije da idemo do kraja i osvojimo kup. Danas imamo poslednji trening, mislim da smo spremni. Dosta se dobro poznajemo. Igraće se kao i uvek kada se igra derbi. Nadam se dobroj poseti navijača."

17:01

17:00

Dobro došli u blog B92.sporta

Zajedno ćemo pratiti polufinale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana.

Utakmica počinje u 19 časova.

Podeli:

Komentari 228

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 228

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tesla tužio Teslu

Američka kompanija tvrdi da je indijska firma nastavila da koristi ime "Tesla" u reklamama za svoje baterijske proizvode i pored toga što ih je proizvođač automobila pismeno upozorio da to ne čine.

B92

8:05

6 h

Novo Sport Video Menu