Nova vest
Fudbal 37

24.4.2024.

22:12

Milojević odgovorio Dudiću: "Moja poruka je da povedu računa šta pričaju"

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević osvrnuo se na komentare Feđe Dudića, stratega kragujevačkog Radničkog, na račun njegovog tima, a posle pobede nad Partizanom (2:0) u polufinalu Kupa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Dudić je u emsiji gostovao u emisiji "Indirektno" na K1 televiziji, gde je jedna od tema bila ubedljiv porazu njegovog tima od Zvezde na stadionu "Rajko Mitić" (5:0).

"Uzeo bih jednu rečenicu od gospodina Zorana, da nijedan navijač Zvezde nije zadovoljan da njegov tim pobeđuje na način na koji pobeđuje i time ću reći sve, bez obzira na to što je bilo 5:0", rekao je Dudić.

Posle pobede nad Partizanom, Milojević je upitan da prokomentariše tu izjavu.

"Sve razumem, sve je deo fudbala. Mnogo mi smeta i mislim da je to jedna poruka. Ako se ponašaš, ne možeš da izađeš i uzimaš Zvezdu kao instituciju. Ima dosta ljudi koji dolaze i pokazuju nepoštovanje. Za mene nije pošteno, nije fer. Meni je zasmetalo. Ne može neko ko je sa strane, da radi, živi, prima platu. Ja sam bio na Kipru, sa APOEL-om nisam osvojio titulu, ali nikad nisam izašao i pričao o nečem nefudbalskom. Poštovao sam narod Kipra, njihovo prvenstvo. To nije prvi put. Moja poruka je da povedu računa šta pričaju. Nemojte da uzimate instituciju kao što je Zvezda, Partizan, Vojvodina. Radnički se bori za Evropu. Ući će zbog nekih bodova Zvezde, Partizana... Nije pošteno, tako ne mogu da se ponašaju. Kada odem u drugu zemlju, moram da se ponašam po pravilima. Takve izjave su kažnjive po fudbalskom savezu. Dobiće ovde jedan lep prijem kada bude došao. Mislim da je to neukusno. Da li mi je zasmetalo– jeste", glasio je Milojevićev odgovor.

Podeli:

Komentari 37

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 37

Podeli:

Fudbal

Mbape odjavio Francusku

Kilijan Mbape je napustio Pari Sen Žermen, a samim tim i Francusku pošto će, izvesno je, preći u Real Madrid. A onda zadao novi "udarac" svojoj naciji.

B92.sport

8:28

6 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu