Nova vest
Fudbal 37

22.4.2024.

16:08

Duljaj ne zna da li će se igrati u sredu: Uvek uz igrače

Igor Duljaj, trener Partizana, ne zna da li će njegov tim izaći u sredu na utakmicu polufinale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde, posle dešavanja sa prethodnog "večitog" derbija.

Izvor: Informer

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Nezadovoljni suđenjem na 173. međusobnom duelu sa Crvenom zvezdom, najpre je uprava crno-belih izdala saopštenje u kom se implicira da se tim neće pojaviti ponovo u Ljutice Bogdana, da bi potom igrači i Duljaj održali  sastanak sa čelnicima kluba, gde su izneli stav da neće da igraju večiti derbi u Kupu Srbije.

Ovog ponedeljka novinarima iz Humske stiglo je saopštenje da neće biti održana redovna konferencija za medije pred tu utakmicu

"Jedino što se u ovom trenutku zna jeste da se ništa ne zna. Verujte mi da je to jedina istina. Trebalo je juče da imamo trening, ali sam igračima dao slobodno. Bili su iscrpljeni, bili su pod utiskom i nisam želeo da ih dodatno opterećujem. Važno mi je bilo da se odmore. Danas smo imali trening, normalno smo ga odradili i to je to. O temi hoćemo li igrati Kup ili nećeno nisam hteo da pričam. Videću igrače i večeras i sutra ćemo imati trening, pa ću tada znati nešto više", rekao je Duljaj u intervjuu za "Informer" i dodao:

"Uvek ću stati iza svojih igrača! Odnosno, staću ispred njih i biću uz njih. Oni krvare na terenu, njima lome noseve, oni se povređuju, oni igraju i apsolutno zaslužuju da budem uz njih. Neću pokušati da utičem na njihovo mišljenje, samo ću stati uz njih. To su pravi, fantastični momci, nisu deca".

Upitan je i koji je njegov stav, da li bi želeo da se igra?

"Moj stav je da... Treba biti pošten u svemu što radite", kratak i neodređen je bio strateg crno-belih.

Nije poznat ni koji je konačan stav uprave po tom pitanju, a nakon što su odmah posle 173. "večitog" derbija izdali saopštenje u kom su naveli da će razmisliti o igranju u sredu.

"Ne znam kakav je stav uprave, to ćete morati njih da pitate, a vi ste sedma sila, vama će morati i da odgovore. Kad je reč o puštanju karata u prodaju, koliko znam u Kupu to sve određuje Fudbaslki savez Srbije i nema veze ni sa Crvenom zvezdom ni sa Partizanom, ali nemojte me držati za reč. Pošto se još ništa ne zna, konferencije neće biti. To je za sada jedino sigurno", zaključio je Duljaj.

Podeli:

Komentari 37

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 37

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu