Nova vest
Fudbal 0

24.4.2024.

21:27

Milojević: Pobeda za Gagija, srećan sam zbog prvog finala sa Zvezdom

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u finale Kupa Srbije.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

U večitom derbiju na stadionu "Rajko Mitić" pobedili su ekipu Partizana sa 2:0 (2:0), pa će se za trofej boriti sa ekipom Vojvodine.

Po završetku susreta, trener Crvene zvezde Vladan Milojević je bio veoma zadovoljan.

"Sigurno da ovu pobedu posvećujemo našem preminulom Gagiju. Mnogo nam je značilo, to nam je dalo i neki ekstra nam je motiv. Jako nam je teško bilo svih ovih dana. Sa tre strane mislim da smo mu ispunili želju. Što se tiče utakmice, moram da pohvalim mog Šumadinca. Malopre sam rekao, ipak sam ja iz Aranđelovca, a on iz Topole. Složiće se da je manji grad, šalim se.  Jako dobro pripremljena utakmica od Partizana. Rekao sam da je ovo bio dobar derbi. Dosta šansi. Partizan je imao svoje šanse, Glazer odbraanio nekoliko šansi, kao i Jovanović sa druge strane. U sve tri utakmice, Partizan je prikazao jedan drugačiji model igre. Danas je pokušao sa Kalululom i Severinom, sa dva brza igrača, sa Gokom iza Baždara. Onog trentka kad smo videli kojih 11 će Duljaj izvesti, videli smo njegovu ideju. Svaka čast kolegi na stvarno dobro pripremljenoj utakmici. Dobar derbi, dve dobre ekipe. Srećni smo, idemo u finale, to nama je bio cilj, Ja sam poseebno srećan, ovo mi je prvo finale sa Crvenom zvezdom. Ja sam osvojio kup sa Čukaričkim, jako mi je drag trofej, alai nikad sa Zvezdom nisam bio u finalu. Ima vremena do finala, sledeća utakmica je sa Vojvodinom. U svakom slučaju, plej-of je. Mnogo teških utakmica. Pohvalio bih navijače. Partizanu bih poželeo mnogo sreće u nastavku sezone", rekao je Milojević.

Sledi plej-of meč u Superligi Srbije sa Vojvodinom.

"Ko me zna, ja ne biram utakmice. Svaka prva utakamica je jako bitna. Do sada nisam pominjao svoj struni štab koji radi fenomenalan posao. Malo je vremena za odmor, od sutra se spremamo za meč u Novom Sadu", zaključio je Milojević.

Podeli:

Komentari 0

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tesla tužio Teslu

Američka kompanija tvrdi da je indijska firma nastavila da koristi ime "Tesla" u reklamama za svoje baterijske proizvode i pored toga što ih je proizvođač automobila pismeno upozorio da to ne čine.

B92

8:05

5 h

Novo Sport Video Menu