Nova vest
Fudbal 15

24.4.2024.

21:23

Duljaj: Nešto smo u ovom porazu i dobili

Trener Partizana Igor Duljaj istakao je da je njegov tim naivno primio golove koji su rešili meč polufinala Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Autor: Stefan Smuđa

Stefan Smuđa
Stefan Smuđa
Srđan Stevanović/Starsport

Crno-beli su izgubili sa 2:0 na stadionu "Rajko Mitić" i u finalu će u Loznici na stadionu "Lagator" igrati crveno-beli timovi, Vojvodina i Crvena zvezda.

"Na kraju se pamti rezultat. Zvezda je bila bolja za ta dva gola. Mi smo u napad stavili dva brza igrača i tu smo stavili u problem Zvezdu. Ali, naivno smo primili prvi, potom i drugi gol. Kasnije je utakmica bila izbalansirana i bilo je prostora za igrače Zvezde, jer smo mi morali da rizikujemo sa više igrača napred. Izuzetno je teško igrati sa Zvezdom na njihovom stadionu dva puta u četiri dana. Moramo da se spremamo za naredni meč", rekao je Duljaj posle meča za TV "Arenasport".

Ipak, istakao je i dobre strane u ovom porazu.

"Zvezda u svojim redovima ima dosta iskusnijih igrača. Ako smo iz ovog poraza dobili, to su Baždar koji ima 22 igrača, Severina 23, Goh 22, Baždar 20, Marković 23... Ovaj tim Partizana ima potencijal".

Na kraju je objasnio da žuti karton koji je kapiten Svetozar Marković dobio pre samog početka nije uticao na njegovu izmenu u poluvremenu.

"Sveta Marković se požalio na bol u kolenu i nisam želeo da rizikujem. To je jedini razlog zbog čega je došlo do promene na poluvremenu", poručio je Duljaj.

Podeli:

Komentari 15

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 15

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Više neće raditi, bacite ga

Spotify Car Thing nije baš bio hit kada je pušten u prodaju 2022. godine – njegova proizvodnja je prestala već godinu dana nakon objavljivanja.

Futurism

15:30

8 h

Novo Sport Video Menu