Nova vest
Fudbal 248

22.4.2024.

14:53

Dramatično u Humskoj: Igrači Partizana neće na derbi!

Fudbaleri Partizana i Igor Duljaj održali su sastanak sa čelnicima kluba, gde su izneli stav da neće da igraju večiti derbi u Kupu Srbije.

Izvor: Telegraf.rs

Peđa Milosavljević/Starsport

Kako prenosi Telegraf, četvorica fudbalera kapiten Svetozar Marković, zamenik kapitena Bibars Natho, golman Aleksandar Jovanović i Aleksandar Šćekić zajedno sa trenerom Igorom Duljajem, obavili su sastanak sa čelnicima u Humskoj i predočili im stav da ne žele da igraju utakmicu u polufinalu Kupa Srbije sa Zvezdom.

Oni  smatraju da će, shodno primeru arbitra Ilića, ponovo ostati bez jednakog kriterijuma, koji klub ne može da im obezbedi, piše Telegraf.

Dodaje se da je kompletan igrački i stručni kadar dobio apsolutnu podršku najvatrenijih navijača Partizana da ne učestvuje u, kako su navijači rekli, "lakrdiji i farsi Sudijske organizacije, njihovih šefova i naručenih sudija nalik Iliću", već da je dostojanstvenije da naprosto ne igraju utakmicu.

Crno-beli su odmah posle 173. večitog derbija, koji je Zvezda dobila posle preokreta 3:2, saopštili da će bojkovati Kup utakmicu zbog nezadovoljstva suđenjem Pavla Ilića.

FK Partizan prethodno je otkazao redovnu konferenciju za medije.

Podeli:

Komentari 248

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 248

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu