Nova vest
Fudbal 60

22.4.2024.

13:33

Partizan otkazao konferenciju pred derbi!

FK Partizan otkazao je konferenciju za medije pred predstojeći večiti derbi u polufinalu Kupa Srbije, saopšteno je iz Humske.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Novi duel Zvezde i Partizana igra se u sredu od 19 sati na stadionu "Rajko Mitić" u borbi za finale nacionalnog Kupa, a crno-beli prethodno su najavili da taj meč neće igrati.

Ovog ponedeljka novinarima iz Humske stiglo je saopštenje da neće biti održana redovna konferencija za medije pred tu utakmicu, zbog dešavanja na 173. susretu večitih rivala, odigranom u subotu.

"Usled dešavanja na proteklom derbiju, FK Partizan neće održati redovnu konfrenciju za medije pred polufinalnu utakmicu Kupa Srbije. U vezi sa svim budućim odlukama Kluba bićete blagovremeno obavešten", stoji u saopštenju FK Partizan.
 


Ekipa iz Humske bila je nazadovljna suđenjem Pavla Ilića na meču Superlige, koji je Zvezda dobila posle preokreta i dva penala (3:2).

Izabranici Vladana Milojevića tim trijumfom odlepili su se na 10 bodova prednosti u odnosu na tim Igora Duljaja, koji se tako udaljio od šampionske titule.

Podeli:

Komentari 60

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu